Konu: Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 87 defa)

#0 - 14.08.2025 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan Bojanic @sakinmafya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul_Campagna @apollo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.2025 21:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Randy’nin aracı çalındı. GPS ile aracını bulduğunda içinde aracı çalan komşularını gördü. Aracı çalanlarla konuşurken Nathan, Randy tarafından fiziksel şiddete uğrayıp yaralandı ancak @sakinmafya yaralı değilmiş gibi rol yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ml811wj https://hizliresim.com/4yeuxrx https://hizliresim.com/sp12e5e

Ek açıklamalar(varsa): Bilgilenmeniz açısından ihlalin anlatımını ekledim, yaptığınız rolün ciddiyetini kavrayın.

#1 - 14.08.2025 22:18
selam, şikayeti görünce biraz şaşırdım. zaten attığın sste arabadan destek alarak ayağa kalktığım gözüküyor. sonrasında /yaslan atarak araca yaslandım. zaten senin attığın sslerde bu gözüküyor. Herhangi bir kural ihlali göremedim. sonuç olarak sen bana yumruk atıyorsun, yerde bir saat kıvranmam gerektiğini düşünmüyorum. iyi günler.
« Son Düzenleme: 14.08.2025 22:20 sakinmafya »

#2 - 14.08.2025 22:26

En azından o pozisyondayken verilmesi gereken cevap bu tarzda olmamalıydı. Kısmen Refuse-RP'de içeriyor. Kahkaha emoteu falan da bunu destekliyor yine de çok önemli ihlaller değil. En azından bu konuda biraz daha duyarlı hareket etmeni isterim dostum yoksa öyle abartı bir ihlal yok.

#3 - 14.08.2025 22:30

En azından o pozisyondayken verilmesi gereken cevap bu tarzda olmamalıydı. Kısmen Refuse-RP'de içeriyor. Kahkaha emoteu falan da bunu destekliyor yine de çok önemli ihlaller değil. En azından bu konuda biraz daha duyarlı hareket etmeni isterim dostum yoksa öyle abartı bir ihlal yok.

kankam sonuç olarak yanımda James Vukotic var, tek değilim orada. seni oocde dövseler ve yanında arkadaşın olsa öyle yerde susarak bekler misin? Yoksa adamlara laf atmaya çalışırmısın? karakterimin konuşabilmesi gayet normal çünkü sadece bir (1) kişi tarafından dayak yiyor. yere düşünce hiç kahkaha da atmadım. savunmalarımı kısa kısa yapıyorum çünkü pekte savunmalık bir tarafı yok, varsada ben göremiyorum.
« Son Düzenleme: 14.08.2025 22:33 sakinmafya »

#4 - 14.08.2025 22:55

[/s]
Dostum yaralıyken bu cevabı veriyorsun ve kahkaha emojisi atıyorsun. Sanki karakterin yaralıya düşmemiş gibi rolünü sürdürüyorsun. Yukarıda yazdığım gibi dövüş gibi yaralanmalar için  30 dakika yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süresidir. Bu sürede senin yaralı rolünü sürdürüp kanama vb rollerini yapman gerekir. Karakterin yerde yaralı olmasına rağmen tekme darbelerine maruz kaldı ve senin buna göre rol yapman gerekir. Bu yapılan roller basit platformda 10 günde açılan rp sunucularını andırıyor. Rolleri ciddiyetle karşılayın, sizden bunu rica ediyorum.

Bu şikayet için daha fazla yanıt gelmeyecek sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 14.08.2025 23:09 lurkeen »

#5 - 14.08.2025 23:54
kahkaha attığıma dair bir kanıtın varsa atmalısın. yaralı rolünü doğru şekilde yaptığımı düşünüyorum.

#6 - 15.08.2025 14:53
Nathan Bojanic karakterini yaralı durumda, sanki hiçbir şey olmamış gibi cevap verdiği için uyaracağız, bu rollere karşı daha fazla duyarlı davranmanız gerekiyor.