Konu: [10.08.2025 - Stefan_Vlahovic] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 17:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefan_Vlahovic  - @Fives

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2025, 00.04/00.08.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Stefan Vlahovic isimli karakterde nerede olduğunu bilmediğim bir şekilde oyuna girdikten saniyeler sonra karakterimi yaralıya düşürdü, birlik üyeleri ise gelip kaçırma rolü yaptılar role uyacaktım ki oyundan crash yedim, bir dakika geçmeden geri girdim. Girdikten sonra tekrar Stefan Vlahovic karakteri tekrar sistemsel yaralıya düşürdü, burada Yaralı Kural İhlali bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kolay gelsin.

#1 - 10.08.2025 18:29
İhlal edilen kural yazılmamış.
« Son Düzenleme: 10.08.2025 18:31 Wissas »

#2 - 10.08.2025 18:51
Stefan Vlahovic karakteri çatıda gizlenmiş bir pozisyondadır. Gün içerisinde hood'unuz da bulunan barın kilidi kırılarak içeriye girilmiş, sonrasında ise Remy Wats karakteri görülmüştür. David Kanevski karakteri oyuna girdiğinde çatıdan silaha hamle yapıldı ve David Kanvesky düşürüldü. Ardından arkadaş oyundan düştü ve sonrasında hemen tekrardan girdi. Ancak Stefan Vlahovic çatı tepesinde olduğundan hangi karakterin oyuna girdiğini veya hangi karakterin oyundan çıktığını görememekte. Bundan dolayı oyuna tekrardan giren David Kanevsky'yi Remy Wats zannedip tekrardan silahına asılmıştır. Bundan dolayı da tekrardan David Kanevsky düşmüştür.

Bir anda oyuna girince ooc kin güdüyosunuz dostum rolünüze uymayacağım demek yerine neden böyle bir şey yapıldı sorgusu yapılmalıydı bence, bu yapılsaydı gerekli cevap verilirdi.
ooc kin güdüyorsunuz rolünüze uymayacağım cümlesinden de kimin ooc kin güttüğünü anlayabilirsiniz.

/b den defalarca uyarılmasına rağmen( Sürekli roleplay kapsamında role uyması gerektiği ve rolden sonra şikayet açması gerektiği konusunda) oyuncu ısrarla önce şikayet açacağım ondan sonra rol yapacağız beyanları bulunmaktadır. Kanıtlarda mevcuttur. OOC kin gütmek gibi bir amacımız yok.

Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 10.08.2025 18:54
Buna ek olarak, bu olayın devamı;

#4 - 10.08.2025 19:10
Şikayette adı geçen karakterde savunmasını yaparsa daha iyi olur, nerede olduğu beni ilgilendirmiyor. Dört dakika ara ile iki kez yaralıya düşürülüyorum ve bu bir ihlal, süslü cümleleri arkadaşın kursa daha verim alabilirsiniz. Sonuçlanabilir.

#5 - 10.08.2025 19:30
Şikayette adı geçen karakterde savunmasını yaparsa daha iyi olur, nerede olduğu beni ilgilendirmiyor. Dört dakika ara ile iki kez yaralıya düşürülüyorum ve bu bir ihlal, süslü cümleleri arkadaşın kursa daha verim alabilirsiniz. Sonuçlanabilir.

Öncelikle sen kişinin forum hesabını etiketlememişsin, o adam senin açtığın şikayeti nereden bilecek/nereden haberi olacak?

İkinci olarak, kişi benim birliğimin üyesi ve ben onun rütbelisiyim dolayısıyla onun adına savunma yapma hakkım var.

Savunma zaten yapıldı, sonuçlanabilir.

#6 - 10.08.2025 20:40
sakinleş hakan fidan bu oluşum şikayeti değil

#7 - 10.08.2025 20:43
ben aktardım olanları o yaptı savunmayı olayda yoksun bile neden yanıt atma gereği duydun ki

#8 - 10.08.2025 20:45

Öncelikle sen kişinin forum hesabını etiketlememişsin, o adam senin açtığın şikayeti nereden bilecek/nereden haberi olacak?

İkinci olarak, kişi benim birliğimin üyesi ve ben onun rütbelisiyim dolayısıyla onun adına savunma yapma hakkım var.

Savunma zaten yapıldı, sonuçlanabilir.

etiketledim sen görmemişsin. oyun içerisinde rütbelisin oyun dışında değil yani aranızda oyun dışı patron-işçi muhabbeti varsa bilemem.  :-X

#9 - 10.08.2025 20:46
ben aktardım olanları o yaptı savunmayı olayda yoksun bile neden yanıt atma gereği duydun ki