Konu: Toplu kural ihlali  (Okunma sayısı 422 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2025 17:46
Falqona yeni açtığı discord hesabıyla söven arkadaşlar. Ana hesabınızla yazın, gelin seste muhabbet edelim. Öyle yazıp yazıp engellemeyin, çoluk çocuğa ayıracak vaktimiz yok. Ayrıca merhaba sslerde Draguan karakteri ortak nezaketten bahsetmiş fakat rol bilmeyen sağdan sola koşturup brawlı dahi zar zor atan bi topluluksunuz. Bence kendi hatalarınızı düzelttikten sonra yorum yapın. Laf bulamayınca skine felan laf etmişsiniz XD siz o skini çok iyi tanırsınız silentlerle drive by atmaya benzemez.
biz o skini iyi tanırız geçen savaşmaya kalktığınız fakat 10 kişi tarafından 3 saniye bile sürmeden düştüğünüz için iyi tanırız. o fotoğrafla kimseyel chat atamazsın. 10 11 yaşındaki mtacı elemanların rolden bahsetmesi komik zaten gidin sütünüzü için içiririm yoksa hepinize elemanlar sizi
savunmaya merhaba falanda yazma kimse senin merhabanı alacak kadar düşük değil triplere bak :D
Bunu diyen elemanların yan hesabından yazıp ana hesabından yazamayan tipler olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Sallayacak birşey bulamayınca nicke sallarsınız. 10 kişi tarafından diyorsun dostum biz 10 kişiyi dün hoodunuzda düşürdük boş ileti atmayı kes. Yaptığınız rollerle, triplerinizle, kitlenizle yaş ortalamanızı ortaya koyuyorsunuz. Silentler sobeitler açıldımı beyler? (Savunma akşam gelecek) ne sanalda ne realde karşımda çıt çıkaramazsın o yüzden çok konuşma. Gatar diye nicki olan adam benim nickime sallamasın.  ;)

#11 - 10.08.2025 17:48
erişemezsiniz falan ne kanka neyin tribindesiniz siz sanalda 20 yaşındasın reelde 10 yaşındasın. sabah öğle akşam babanızdan 2 şamar yiyen çocuklarsınız erişemezsiniz diye nickler koyuyorsunuz büyüyünce utanacaksınız böyle şeyler yaptığınız için
Bide sen ne alakasın oğlum? Karışma senin boyunu aşan şeylere şikayette ismin geçerse yanıt verirsin çok konuşma. Boş yere elimi yordurtma benim.

#12 - 10.08.2025 19:36
Tamamdır gatar :D Fake dc hesaplarından yazmaya devam edin cano. Üslubunuda koru, süt içirecekmiş bize bak hele. Çoluk çocuksunuz oğlum, ne bu tripler? Ben kendimi zamanında yeteri kadar kanıtladım, size burada laf yapma ihtiyacı duymuyorum. Konuşmak isteyen yazsın 35falqon35 'e dcden. Chatten değil sesli şekilde konuşalım, bana lütfen sese gelip burada yazdıklarını söyle :D :D Süt içir hadi bana gatar. Hepinizi toplasak 20 etmiyorsunuz. Sanalcılığınızı gidin yaşıtlarınıza karşı oynayın, geri duracağımızı korkacağımızı falan sanıyorsan yanılırsın. O kreşten arkadaşlarınada söyle fake dcler ile yazıp yazıp engellemesinler.

Seni bekliyorum gatar, 35falqon35 'e dcden yaz sese girelim. Süt içir bana hadi, lafının arkasında dur.

#13 - 10.08.2025 23:02
erişemezsiniz falan ne kanka neyin tribindesiniz siz sanalda 20 yaşındasın reelde 10 yaşındasın. sabah öğle akşam babanızdan 2 şamar yiyen çocuklarsınız erişemezsiniz diye nickler koyuyorsunuz büyüyünce utanacaksınız böyle şeyler yaptığınız için

Sen gelip neyin lafını yapıyorsun? 500 mblık oyunda düşmek zoruna gidiyorsa hiç girme kanka. Bu şikayetin seninle bir ilgisi yok gelmiş burada ooc ile ilgili saçma sapan şeyler söylüyorsun. Reelde cebinde 5 kuruş para yok hayatsız gibi 7/24 saat samptasın biraz evinden dışarıya çık sosyalleş insanlarla beyinine oksijen gelsin az bişey kafan yerine gelir.

#14 - 10.08.2025 23:14
Falqona yeni açtığı discord hesabıyla söven arkadaşlar. Ana hesabınızla yazın, gelin seste muhabbet edelim. Öyle yazıp yazıp engellemeyin, çoluk çocuğa ayıracak vaktimiz yok. Ayrıca merhaba sslerde Draguan karakteri ortak nezaketten bahsetmiş fakat rol bilmeyen sağdan sola koşturup brawlı dahi zar zor atan bi topluluksunuz. Bence kendi hatalarınızı düzelttikten sonra yorum yapın. Laf bulamayınca skine felan laf etmişsiniz XD siz o skini çok iyi tanırsınız silentlerle drive by atmaya benzemez.
biz o skini iyi tanırız geçen savaşmaya kalktığınız fakat 10 kişi tarafından 3 saniye bile sürmeden düştüğünüz için iyi tanırız. o fotoğrafla kimseyel chat atamazsın. 10 11 yaşındaki mtacı elemanların rolden bahsetmesi komik zaten gidin sütünüzü için içiririm yoksa hepinize elemanlar sizi
savunmaya merhaba falanda yazma kimse senin merhabanı alacak kadar düşük değil triplere bak :D
Bunu diyen elemanların yan hesabından yazıp ana hesabından yazamayan tipler olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Sallayacak birşey bulamayınca nicke sallarsınız. 10 kişi tarafından diyorsun dostum biz 10 kişiyi dün hoodunuzda düşürdük boş ileti atmayı kes. Yaptığınız rollerle, triplerinizle, kitlenizle yaş ortalamanızı ortaya koyuyorsunuz. Silentler sobeitler açıldımı beyler? (Savunma akşam gelecek) ne sanalda ne realde karşımda çıt çıkaramazsın o yüzden çok konuşma. Gatar diye nicki olan adam benim nickime sallamasın.  ;)
sobeit silent diyon açtığın şikayetler boşa düşüyor birader boş beleş elemanın tekisin seni yolda görsem cebine para sıkıştırır ensene 2 tokat çeker yollarım abilerine karşı saygılı olacaksın gatar nickine kurban ol sana öyle bir erişirim ki aklın hayalin şaşar her şeyi sanal zannedip racon kesme realde karşına 2 3 kişi gelince korkudan altına işersin sanalda da realde de baban benim gülücük falan koparıyor bizi sizin gibi çocukları çok gördükte ne olduğunuzu anlayamadık be dooostum

#15 - 10.08.2025 23:15

Sen gelip neyin lafını yapıyorsun? 500 mblık oyunda düşmek zoruna gidiyorsa hiç girme kanka. Bu şikayetin seninle bir ilgisi yok gelmiş burada ooc ile ilgili saçma sapan şeyler söylüyorsun. Reelde cebinde 5 kuruş para yok hayatsız gibi 7/24 saat samptasın biraz evinden dışarıya çık sosyalleş insanlarla beyinine oksijen gelsin az bişey kafan yerine gelir.
birader ben bu lavuklara hiç düşmedim düşürebilen ss atsın bu tarz lavuklara düşecek adamı da tanımam etmem. 7/24 samptasın diyorsun oyuna son giriş tarihime bak köpek herif 5 kuruş para yok diyorsun annenden harçlık istiyorsun annene harçlığı veren kimmiş bir sorsana bakalım. az önce dışarıdan geldim kendinizle karıştırmayın rezil veletler bi bok bildiğiniz yok

#16 - 10.08.2025 23:16
Bide sen ne alakasın oğlum? Karışma senin boyunu aşan şeylere şikayette ismin geçerse yanıt verirsin çok konuşma. Boş yere elimi yordurtma benim.
sen elini yorsan nolur erişemezsiniz diye nickin var :D

#17 - 10.08.2025 23:16

era7 falan kanka ooc yaşlar 14 15 rezil herifler

#18 - 10.08.2025 23:18
bu türeme mta tayfaya çeşitli mta sunucularında başarılar diliyorum ihtiyaçları olacak. böyle samp topluluğunu kirletemezsiniz yaşıtlarınızla kumda takılın bir birliği kapattırıyoruz başkasına geçiyorsunuz vallahi başaramazsınız diyorum başka da bir şey demiyorum böyle çocuklara prim vermeyin ana çarından düşmeyi göze alamıyor alt çardan gelip geziyor sizin kralınız da feriştahınız da benim

#19 - 11.08.2025 03:48
Bu videoyu arkadaşların yaptığı ihlali kanıtlamak için atıyorum, adminler inceleyebilir.

https://streamable.com/jzsexo
« Son Düzenleme: 11.08.2025 04:12 GhettoLifers »