Konu: Daryll Parker-GOD şüphesi  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 04:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daryll_Parker @ @dayiko
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Crunk Devil's üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2025 22:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların interiorunu basıyoruz ve bir kişiyi vurduktan sonra Daryll adlı arkadaşa sıkıyoruz fakat mermilerimiz işlemiyor. (god şüphesi) AFK olsaydı isminin yanında küçük bir (X) işareti olurdu fakat arkadaşta öyle bir simge biz sıkarken çıkmıyor fakat sıkmayı bıraktıktan sonra (X) simgesi beliriyor. Sanırım arkadaş GOD hilesini açık unuttuğunu fark ediyor ve alt tab atıyor, kendini AFK konumuna sokuyor böylece hasar almayacağını biliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
, Biz sıktıktan sonra beliren AFK simgesi: https://imgur.com/a/ijMST2u

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa Quit şikayeti açtım ve orada da arkadaşlara 3 kişi AK model silah ile Drive-by ile ateş açıyoruz ve ikiside düşmüyor. Linki buraya bırakacağım, god olduklarından şüphe duyuyoruz. (Sadece bir şüphe) Arkadaş savunmasını yapıktan sonra adminler bu konuyu değerlendirecektir. Quit şikayeti: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174754.0

#1 - 09.08.2025 15:07
@dayiko 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 09.08.2025 16:14
Karışmak istemiyorum ama o kadar kişi varsınız orada, Daryll karakterinin afk olduğunu hiç kimse mi düşünmedi?

#3 - 09.08.2025 18:14
ALT TAB'da olduğumdan dolayı hasar yemiyorum, herhangi bir açıklama yapmama gerek yok.

#4 - 10.08.2025 01:21
alt tabdayken karakterin isminin yanında x çıkıyor artık

#5 - 12.08.2025 15:51
Şikayet kontrol edildi ve güncel sistemler kapsamında test gerçekleştirildi, kanıta gönderilmiş olan 6 saniyelik video kapsamında hasar almayan karakter Daryll Parker bu kanıtlar kapsamında hile olarak nitelendirilmeyecek, name tag yanındaki X ibaresi 10 saniyelik bir süreçten sonra çıkıyor ve bu ibare çıkana dek karakterler hasar bu kanıttaki gibi almıyor.