Konu: Vladimir Nikolic oyundan kendi isteğiyle çıkma  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Nikolic @Viesta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/03/2025 00.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
kendi isteğiyle rol ortasında bağlantı kopartma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aktif savaş halinde her düştüğünde oyundan çıkıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
https://streamable.com/x5p9lc
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  silent hilenle ilgili farklı bir şikayet açacağım kuzenim

#1 - 09.08.2025 02:02
Dostum Silent nerede? Göremedim, eğilip düz şekilde sıkıyorum. Hayır onu geçtim kafan gözüküyor orada sende sıkabiliyorsun ben neden sıkınca silent oluyorum? Q için bir savunma gelmeyecek jail atılabilir.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 02:05 Viesta »

#2 - 09.08.2025 02:06
video atarsan inanırım, yoksa şikayet açacağım zaten

#3 - 09.08.2025 02:13
Videom yok, kanıt aldım sanıyordum almadım. Ama video'da silent olmadığım açıkca belli dostum, bunu en az benim kadar sende biliyorsun, kafana göre. Eğilerek sıkıyorum normal olarak, ve kafan gözüküyor. Hatta arada ayağa kalkıyorsun. Hani karakterin hiç gözükmese ben kendimi bilmesem hile derim açıkca, ama kafan gözüküyor Silent'lik bir durum yok, normal olarak eğiliyorum ve sıkıyorum sende aynı hareketi yapıyorsun, karşılıklı olarak vuruşuyoruz zaten elinde deagle var benim ise Ak-47 normal olarak senden daha seri sıkıyorum ve düşüyorsun, bahane'nin yeri yok.

#4 - 09.08.2025 02:21
vallahi kuzenim q attığını kabul ettiğinden dolayı daha fazla tartışmaya gerek yok. hile şikayeti açtığımda oradan konuşuruz bunları

#5 - 09.08.2025 02:23
Sıkıntı yok kral, ooc kin tutma benim için yeterli. Oyun için birbirimizi yemeye gerek yok.

#6 - 09.08.2025 02:28
Madem bu kadar yazdım, bir savunma yapayım;

Q atmamın sebebi bariz belli, biz bu arkadaşı görüyoruz orada, ben görüp iniyorum. Ve ateş açıyorum, sonrasında biraz vakit geçtikten sonra Maskeli bir arkadaş gelip çok seri şekilde beni vuruyor sonrasında arkadaşıma dönüyor ve onuda çok seri bir şekilde indiriyor, hatta bunun için bir şikayet oluşturuldu. Bunun için q attım, çünkü haksız yere ortaya bir kaçırılma rolu dönecekti ve bu rolu yapmak istemedim. Çünkü arkadaşın beni çok seri düşürmesi aklımda şüphe uyandırdı, hile olduğunu düşündük ve hakkında şikayet oluşturduk sonrasında. Kısacası arkadaş bizi çok seri şekilde düşürdü ve q attım. Mesele bundan ibaret, çünkü attığı vuruşlar çok temiz gelmedi açıkcası.

#7 - 09.08.2025 02:30
Kasten bir q yok ortada, yani "aaa düştük hadi q atalım" gibi bir olay olmadı, sadece arkadaş çok seri vurdu ve benimde canım çok seri gitti, bunu farkettim. Bunu farkettiğim için o kaçırılma rolunde bulunmak istemedim, haksız dönen rol bana gelmez, bundan ötürü q attım. Savunmam bu kadar, daha fazla ileti atmayacağım.

#8 - 09.08.2025 04:55
bu sana q atma hakkı vermez benim siz tarafınca hileyle düşürülmemden sonra oyunda kalmaya devam etmem gibi sen de kalmalıydın
« Son Düzenleme: 09.08.2025 04:57 end of the mobster era »

#9 - 09.08.2025 09:59
bu sana q atma hakkı vermez benim siz tarafınca hileyle düşürülmemden sonra oyunda kalmaya devam etmem gibi sen de kalmalıydın
Dostum hiç birimiz hile kullanmıyoruz, bunu hile kullanıpta demen çok komik, hani hepimizi seri şekilde direkt bulup araç ile kafa atmalarınız yani biz esp yiz diye bağırıyorsunuz resmen :D şu server'da görebileceğin en temiz adamlarız.