Hood bastığımız falan yok, oradaki ozel maplar bile bize ait. Biz gittik konuşmaya tantana yapmaya başladılar IC kanalda sonra bizde kelime olarak karşılık verince, ilk
YUMRUĞU onlar attı. Yere düştü şimdide kinlenip şikayet açmışlar.
Biz ayrı olarak şikayetde açacağız özel mapli alanımızı kullandıkları için birliklerine dahil ettikleri için.
Sen yumruk atınca bizden gül uzatmamızı bekleme gözüm orada birliğimiz var yönetim nasıl izin vermiş bilemiyorum artık.
Hangi karakter için savunma yapıyorsun? Şikayet senin adına açılmamış galiba. Ayrıca biz, özel objelerin bulunduğu kısmı hiçbir zaman rollerimize dahil etmedik, usulsüzce kullanmadık. Ben oluşumu açtığımda siz, hile açarak DM atmak için etrafta dolanıyordunuz; orada hâlihazırda açık bir birlik yoktu. O zaman ben de gideyim, her yere exterior attırayım; kimse birlik açamasın. Saçmalık gibi geliyor.
Ayrıca şunu da ekleyeceğim: Arkadaşlar hâlâ ilk yumruğun biz tarafından atıldığını söylüyor. Fakat burada konu, yumruğun ilk atılması değil; şikayet açtığım arkadaşların, sivil bir karakter ile ve ayrıca alt karakterleriyle agresif role girişmeleri, oyun içinde Türkiye gündemlerini kullanarak racon kesmeleridir.
Ayrıca, adına açılmamış bir şikayete tekrar yorum yapma, gözüm.