Konu: Audace Scolastica  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 06.08.2025 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Audace Scolastica @byrawel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chris Roy @Rusky

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sıradan bir şekilde kaçmaya başladı. Gayet normal. Ancak kaza yapıp devam etmesi durumu absürtleştiriyor. Durum videoda net şekilde görülüyor. Bu denli takla atıp devam etmek, biraz saçma geldi bana. Ufak tefek sağa sola sürtme olsa anlayışla karşılardım kusursuz sürüş yapmıyoruz sonuçta ancak bu kadarı da abartı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor.

#1 - 06.08.2025 14:08
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş takla attıktan sonra bu şekilde devam edebiliyor.

#2 - 06.08.2025 15:28
Yanii kısmen sorun yok tabelaya girsek bile devam ederiz sonuçta tabela. Beni kovalarken aracın sağlığı 413 yani bu da bir sorun yok polis cruiserlerinin nonrp yaparak dağ yollardan giderek yoldan atlamasına bir sorun yok tek sorun bunlar yani, çok abartıya kaçacak şeyler yapsam neyse diyerek giderim. Ben takla attıktan sonra yaklasik 30 saniye bekleyerek devam ettim ama siz yapsaniz ve yapmasan bu konuda haklısın. Sampsal sorunlar olarak drop yiyorum ki bazen bu hareketler bile kaçınılmaz oluyor benim için değil herkes için olabilecek şeyler. Sonuçlandırabiliriz.

#3 - 07.08.2025 13:32
Polis kruvazörleri hakkında yazdığınız yanıta ithafen açıklıyorum, VCPD birliğindeki oyuncuların NonRP Driving kapsamında ihlalleri bulunması durumunda sizlerden iki katı sürede cezaya tabii tutuluyorlar ve bu görüntülerde "normal" sayılacak bir durum yok, arabanız "takla" atmış. Burada bariz bir şekilde kaçma heyecanı ile devam ederek yapmamanız gereken bir şekilde yara/bere almadan hiç bir şey olmadan devam etmişsiniz ve " Roleplay " kavramının dışında bir şekilde ilerliyorsunuz. 30 saniye olarak belirttiğiniz yerde ise sadece 2 saniyelik bir es var, o da kovalamaya devam etmelerini beklemeniz için olsa gerek. Şikayet geçerli sayılacak, Audace Scolastica isimli karakter Powergaming ve NonRP Driving kapsamında cezalandırılacak.