Konu: GBİ + GOD + NoobDM Salvo Vilton @yusuff37  (Okunma sayısı 82 defa)

#0 - 05.08.2025 21:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvo Vilton @yusuff37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alonzo Ferretti @Kuberk , Nadav Navon @revange7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekte Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
ViceNews önüne reklam vermeye gittim. Aracın motorunu kapatmadan inip kilitledim. O sırada bir arkadaş koşarak araca binmeye çalıştı; zaten niyetini anladık. Aracın başında AFK taklidi yapıyordu. Bir iki kez aracın kilidini açıp yemlemeye çalıştım. Sonrasında, aracın yolcu kapısından kilidi açarak bindim. Akıllı kardeşimiz de araca binmeyi deneyince sürücü koltuğuna geçip aracın motorunu kapattım. Arkadaş, güvenli bölge içerisinde yaptığı değişik hareketlerle kalmayıp bir de noob DM atmaya başladı. Önce kaçtım, sonra "arada bir yumruk atayım" dedim. Videoda da görüldüğü üzere, açıkça vuruş yemesine rağmen canı gitmiyor. Videonun sonunda ViceNews arkasından uzaklaştığı görülüyor, zıplayarak. Bir yerden motor bulup tekrar yanımıza geliyor ve direkt saldırıp bayıltıyor. O kısmın klibi yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs benzer şikayetler ile gündemde zaten, Vice evrenine yakışmayan bir karakter.

#1 - 06.08.2025 02:46
Öncelikle selamın aleyküm 1- ben buraa hatalı oldugumu kabul edıyorum zaten bu roldekı gbı ıhlalımden jail yedim şuanda jaildeyim bir admin görüp jailledi 2- god ne alaka onu anlamadım zaten vuramamışsın bana 3-  noob dm ise zaten genel olarak sunucuda hard konsepten dolayı herkes yumuruk yumurağa kavagaya giriyor ve buradakide tek taraflı değil zaten kışkırtmaya karşılık ben sana yumuruk atmışım sen bana

#2 - 06.08.2025 08:54
Şahit oldum, emote'suz yumruklamaya başlaması ve araca yine aynı şekilde emote'suz binmeye çalışması da yetersiz rol bilgisini kanıtlıyor.

#3 - 08.08.2025 22:11
Salvo_Vilton adlı karakter Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.