Konu: Milo Suozzo - Trolling, Noob Car DM  (Okunma sayısı 78 defa)

#0 - 04.08.2025 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Milo_Suozzo, https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=44196

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bernard_Dupree, Jaymore_Jinzell, Jose_Villacres

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Noob Car DM, Non-RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs daha önce arkadaşlarıyla gelipde troll yapmışlardı, rapor attık ama bakan olmadı. Bugün ise birisi tekrar gelip trolling, noob car dm ve Non-RP driving uyguladı. Gerçekten sıkıldık, şahıs ikinci karakteriyle gelip troll yapıp duruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerek olduğu düşünmüyorum, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 06.08.2025 03:19 Tequila »

#1 - 04.08.2025 23:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.08.2025 23:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 04.08.2025 23:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 04.08.2025 23:52
Ben suçsuzum. Adamlar pm den küfür etti bende motoruma binip uzaklaştım. Küfür şikayeti geliyor. Hatam varsa arkadaşlardan özür dilerim.
« Son Düzenleme: 06.08.2025 14:27 ESKIYA »

#5 - 07.08.2025 12:24
Şikayete konu olan tarafların açıklamaları ve sunulan kanıtlar incelendikten sonra şikayete konu olan oyuncunun geçmişte benzer nitelikte trollemeye dayalı davranışlar sergilediği, mevcut olayda da NonRP Driving, koşarken yumruklama ve genel troll davranışları kapsamında ihlallerde bulunduğu tespit edilmiştir. Oyuncunun savunmasında doğrudan olayın içeriğini açıklamak yerine, PM üzerinden edilen küfürlere odaklanması şikayeti açan tarafın yönelttiği ihlalleri destekleyecek ya da çürütecek nitelikte değildir. Bu tür davranışlar oyun içi rol kalitesini olumsuz etkilediğinden ve benzer geçmiş ihlallerle tekrarlandığı göz önünde bulundurularak Milo_Suozzo karakterine ceza uygulanmış olup şikayet geçerli sayılarak konu kapatılmıştır.