Konu: Eric Ochoa (02.08.2025)  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 02.08.2025 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric Ochoa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2025 - 18:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmaching, Emote'siz Silah Kullanımıç

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterimi yeni açtım, Idlewood'da koşarken Eric Ochoa adlı arkadaş sebepsizce gelip ateş açtı ve yaralı durumuna düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ile hiçbir role girmedim, karakterimde 1 seviye zaten. Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 02.08.2025 23:18
Eric arkadaşımız işe gittiği için yerine ben savunma yapıyorum, çatışma bölgesinde olduğu için size sıkmış. Idlewood da olan bir birlikle savaş halinde olduğumuz için bu tarz bölgelerde çatışma arasında kalıp yaralanmanız çok normal bir durum. Bulduğunuz bölge bir çete bölgesi bunları göze alarak o alanlarda dolaşmanız gerekiyor. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur, iyi oyunlar.

#2 - 03.08.2025 12:48
 Çete bölgelerinde dahi emotesiz silah kullanımı ve gerekçesiz saldırılar sunucumuzun kuralları çerçevesinde kabul edilmez. Evet sivil karakterlerin dikkatli olması gerekir ancak temel RP kurallarını geçersiz kılmaz. Eric Ochoa karakterinin daha dikkatli davranması gerekiyor, uyarıyorum tekrarı veya benzeri halinde cezalandırılacak. İyi forumlar.