Konu: [01.08.2025] Bug Abuse - Refuse RP - Troll  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 01.08.2025 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hanz Draken @Riarx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.08.2025 17:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse : Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolsel bir saldırıdan kaçıyordum Hanz Draken isimli oyuncu aracıyla giderken yanıma gelerek kaçmama yardımcı olacakmış gibi durdu. Can havliyle araca bindim, araca bindikten sonra oyuncu hiçbir şekilde konuşmadı veya rol yapmadı. Kendisiyle konuşmaya ve rolü ilerletmeye çalışmama rağmen tek bir kelime dahi etmedi. Rol gereği hareket halindeki bir araçtan atlamanın mantıksız olacağını düşündüğüm için araçta kaldım ama beni haritanın uzak bir yerine deniz kenarına getirip bir şekilde aniden içindeyken aracını despawn etti. Araç bir anda kaybolunca karakterim denizin içinde görünmez olup hareket edemeyecek şekilde bug'a girdi. Bunu yaptıktan sonra da hızlıca quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18411661/samp_01_08_2025_17_52_10.png
https://streamable.com/wp8j61

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.08.2025 08:16
@Riarx 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 02.08.2025 14:32
Savunma yapacağım birşey yok, çünkü ortada ne rol var ne birşey var. Yazdığın açıklama ne alaka onuda anlayamadım tam, bi senaryo kuracaksın diyelim en azından kanıtlarla desteklersen belki inandırıcı olurdu  :manifdog

#3 - 03.08.2025 12:27
Şikayet incelendi.

Kanıtlar incelendiğinde net bir şekilde ihlal görülmediği için, yetersiz kanıt.

K&A