N/A
Görsele bakabilirsiniz arkadaş ekibimizdeki adamı öldürüyo chat e bakarsanız emoteyi görürsünüz, beni öldürmesinler diye uzaktan kişileri izliyordum arkadaşımı öldürdükten sonra gittim silahımı aldım izlediğime dair ss ler mevcut, kişiler rolü eksik ve yalan yanlış anlatmışlar bunların yaptığı yaptırım sebebi
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 29.07.2025 15:49 Görsele bakabilirsiniz arkadaş ekibimizdeki adamı öldürüyo chat e bakarsanız emoteyi görürsünüz, beni öldürmesinler diye uzaktan kişileri izliyordum arkadaşımı öldürdükten sonra gittim silahımı aldım izlediğime dair ss ler mevcut, kişiler rolü eksik ve yalan yanlış anlatmışlar bunların yaptığı yaptırım sebebi kardeşim senlik ne durum var burda? Dayak yiyen adam sivil düpedüz dm atmışsın birde utanmadan böyle bir savunma yapıyorsun. Yapma.
Önce yerde yatanın kim olduğuna bakıp sonra açsaydın şikayet daha iyi olurdu ekibimdeki kişiyi sokağınızda dövüp öldürüyorsunuz birde utanmadan şikayet açıyorsunuz rol yoktu diye
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 29.07.2025 20:37Önce yerde yatanın kim olduğuna bakıp sonra açsaydın şikayet daha iyi olurdu ekibimdeki kişiyi sokağınızda dövüp öldürüyorsunuz birde utanmadan şikayet açıyorsunuz rol yoktu diye önce kendi 5 kişiye saldırıp dayak yiyip rolü bitirmesi gerekirken birde üstüne seni yollayıp dm attırıyor ama yine başaramıyor ne güzel ya