Konu: F4 unfreeze  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 28.07.2025 20:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @balances will change  Edgar_Romo
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2025 00:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: unfreeze basıp elindeki silahı bırakıyor, f4 unfreeze kullanıyor. Chattede f4'e bastığı belli oluyor, chate yazı çıkmış. Zaten başka bir açıdan seyredemez unfreeze basmadığı sürece. Unfreeze bastığı için "Returning the class selection after next death" çıkmış. F4 unfreeze kullanıyor açıkça.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Silahla sıktığının kanıtı: GösterGizle

F4 unfreeze kullandığının kanıtı silah elinden gitmiş: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 30.07.2025 16:32 yıldızlarparlar »

#1 - 29.07.2025 14:23
@balances will change adına.

Attığın ekran görüntülerinin hepsi bize ait, bizim kanıtlarımız ile bize şikayet açma.

Olayı özetleyeceğim, herhangi bir Unfreeze dosyası barındırmıyorum F4 tuşuyla alakalı bir Unfreeze de yok. SS alırken yanlışlıkla F4 tuşuna bastım bu kadar, kamera açısı da bir anlık bugdan kaynaklı ve silahı elimden bırakmadım araçta bayıldığım için silah elimden gitti buga düşmüş gibi oldum. Somut bir delilin yok.

#2 - 29.07.2025 20:22
@balances will change adına.

Attığın ekran görüntülerinin hepsi bize ait, bizim kanıtlarımız ile bize şikayet açma.

Olayı özetleyeceğim, herhangi bir Unfreeze dosyası barındırmıyorum F4 tuşuyla alakalı bir Unfreeze de yok. SS alırken yanlışlıkla F4 tuşuna bastım bu kadar, kamera açısı da bir anlık bugdan kaynaklı ve silahı elimden bırakmadım araçta bayıldığım için silah elimden gitti buga düşmüş gibi oldum. Somut bir delilin yok.
denenilebilir silah elindeyken düşüyorsun, otomatik silah eline geri gelir. f4 ile f8'i karıştırmak  :garip: F4 unfreeze yok diye kaçabileceğini de sanmıyorum. Bütün buglarda sizin başınıza geliyor

#3 - 29.07.2025 21:25
Daha doğru dürüst video kayıtlarınız bile yok, oyun dosyalarınızı hilelerinizden ayırın ve bizim ekran görüntülerimiz ile bize şikayet açmayı bırakın.

#4 - 29.07.2025 21:52
Daha doğru dürüst video kayıtlarınız bile yok, oyun dosyalarınızı hilelerinizden ayırın ve bizim ekran görüntülerimiz ile bize şikayet açmayı bırakın.
hile kullandığın ekran görüntüsüyle hile şikayeti açıyorum :D?

#5 - 30.07.2025 05:11
This video isn't available anymore, @yıldızlarparlar kanıtları güncelleyip etiket atabilirsiniz.

#6 - 30.07.2025 16:32
@Pink kanıtlar güncel, sonuçlanabilir.

#7 - 30.07.2025 17:10
Oluşturulan şikayet kapsamında detaylı bir inceleme gerçekleştirildi. Kanıt olarak sunulan veriler her ne kadar şikayeti oluşturan tarafın görselleri/videoları olmasa da ortada bahsi geçen konunun açıklığını aydınlatmada yeterli ve geçerlidir. Edgar_Romo isimli karakter şikayete konu olan silah ve şikayet anındaki bölgede tarafımca aynı 24 saat içerisinde elinde AK-47 model silah ile yaralıya düştükten sonra (hala elinde olan silah ile) Verdant Bluffs bug'ı gerçekleştirdiği ve silahını yok ettiği için cezalandırmaya maruz bırakıldı. F4 unfreeze oyuncunun tuşa basması ile pasif durumda görünmesini sağlarken arka planda OnPlayerUpdate paketlerini manuel olarak enjekte ederek sunucuya hareket ve eylem verisi iletmeye devam etmesiyle çalışır. İkinci görselde chate gelen uyarı ve açı bunu açıkça belli etmekte olup bir süredir inceleme altında olan Edgar_Romo isimli karakter Hile Kullanımı kapsamında cezalandırılacaktır.