TDK değilim ve bilmiyordum, bu seferlik uyarı talep ediyorum çünkü 5 yıldır bu sunucudayım ve en ufak sıkıntılı bir role gireceğim zaman rolümde asla hata olmaması için /soru atarım. (
@siyahruhlu @reagan bana şahit olarak yardımcı olacağına da eminim.) Farklı bir şekilde örnek veriyorum: aynı zamanda bisikletten indiğim zaman rolümün gerçekçi olması adına bisikletin çalınmaması için direğe bağlama rolü bile yaparım. Bu yüzden de rolde temkinli davrandığım için asla ve asla ooc jail almadım, hiç jailim olmaması nedeniyle sadece uyarı istiyorum. Dediğim gibi bir daha olmayacak. Şikayeti inceleyen adminlere güveniyorum ve benim attığım ssleri incelemesini rica ediyorum.
Zlatan Türkçe terimimden şikayetçiyse ben de aşağıdaki ss'lerde gördüğünüz Bunny Hopping, arkadaşlarının car dm ve en önemlisi Zlatan adlı kardeşimin arabaya bindirmemize rağmen premiere atlayıp kaçmasından şikayetçiyim. Bu arkadaşım bu ihlalleri yapıyor ve ben Türkçe Terimden jail yersem güler geçerim. Bu yaptığının da ooc kin olduğunu belirtirim, en ufak hatayı bile ss alıyorsan ne diyeyim..
Zlatan adlı arkadaşımın bunny hopping ssleri (üstelik bunu bizden kaçarak yapıyor)

Arabaya bindirmemize rağmen premiere binip kaçıyor şaka gibi ASDLASSHADASASHDLASD (Burada bizim bindirdiğimiz kısmın ssini silmişim arkadaşımdan alıp atacağım merak etmeyin)

Burada süren kişinin idsi belli olmasada diğer sste gözüküyor bilerek birlik üyemize car dm atıyor, canı azalıyor görüyorsunuz.

Eğer bu arkadaşın ooc kininden dolayı 5 yıldır oynadığım bu sunucuda ooc jailimin temizken kirlenmesine sebep olursa ooc kinine karşılık verip video kaydını birlik liderimizden alırım: benimle, birlik üyelerimle ve uğraştığınız diğer birlikle uğraştığınız gibi uğraşır ve diğer birlik üyelerinizin jaile girmesine de sebep olurum. Örneğin afk taklidi yaparak sürekli rp kuralını ihlal etmesi, video da kanıtı gözüküyor bir iki defa yanlışıkla hareket etti afk taklidi yapıyorken. Asla ve asla tehdit etmiyorum, yanlış anlamayın.
Şikayeti inceleyen admin arkadaşıma teşekkür ediyorum, sadece uyarı istiyorum. ''İT'' kelimesini Türkçe terim olduğunu bilsem kullanmazdım, tekrarı olmayacak.
(şunu samimiyetle söylüyorum 30 level adamın sağlam rol bilgisi olması lazım)