Konu: Türkçe terim Yahudi  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 26.07.2025 16:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xwin  Alarich_Rabenwald
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: TT

Alıntı
Türkçe Terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İt kelimesi Göktürkçeden, yerli Türkçeye kadar uzanan bir kelimedir. İT kelimesinin  yahudilere uzanmadığını biliyoruz.
Arkadaş 33 level uyarılması saçma olur direkt olarak işlem görmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/d6ng8i8

Ek açıklamalar(varsa): Şunu samimiyetimle söylüyorum 33 Level adam TT terimlerini bilmesi lazım.

#1 - 26.07.2025 16:42
Arkadaş Yahudi birliğinden değil güzel kardeşim, sana zahmet şikayet başlığını düzenler misin?

#2 - 26.07.2025 16:43
Arkadaş Yahudi birliğinden değil güzel kardeşim, sana zahmet şikayet başlığını düzenler misin?
Sürekli olarak size takıldığı için öyle sandım kardeşim, adam skysurgenin birliğindeymiş pardon dostum.

#3 - 26.07.2025 17:39
TDK değilim ve bilmiyordum, bu seferlik uyarı talep ediyorum çünkü 5 yıldır bu sunucudayım ve en ufak sıkıntılı bir role gireceğim zaman rolümde asla hata olmaması için /soru atarım. (@siyahruhlu @reagan bana şahit olarak yardımcı olacağına da eminim.) Farklı bir şekilde örnek veriyorum: aynı zamanda bisikletten indiğim zaman rolümün gerçekçi olması adına bisikletin çalınmaması için direğe bağlama rolü bile yaparım. Bu yüzden de rolde temkinli davrandığım için asla ve asla ooc jail almadım, hiç jailim olmaması nedeniyle sadece uyarı istiyorum. Dediğim gibi bir daha olmayacak. Şikayeti inceleyen adminlere güveniyorum ve benim attığım ssleri incelemesini rica ediyorum.

Zlatan Türkçe terimimden şikayetçiyse ben de aşağıdaki ss'lerde gördüğünüz Bunny Hopping, arkadaşlarının car dm ve en önemlisi Zlatan adlı kardeşimin arabaya bindirmemize rağmen premiere  atlayıp kaçmasından şikayetçiyim. Bu arkadaşım bu ihlalleri yapıyor ve ben Türkçe Terimden jail yersem güler geçerim. Bu yaptığının da ooc kin olduğunu belirtirim, en ufak hatayı bile ss alıyorsan ne diyeyim..

Zlatan adlı arkadaşımın bunny hopping ssleri (üstelik bunu bizden kaçarak yapıyor)

Arabaya bindirmemize rağmen premiere binip kaçıyor şaka gibi ASDLASSHADASASHDLASD (Burada bizim bindirdiğimiz kısmın ssini silmişim arkadaşımdan alıp atacağım merak etmeyin)

Burada süren kişinin idsi belli olmasada diğer sste gözüküyor bilerek birlik üyemize car dm atıyor, canı azalıyor görüyorsunuz.

Eğer bu arkadaşın ooc kininden dolayı 5 yıldır oynadığım bu sunucuda ooc jailimin temizken kirlenmesine sebep olursa ooc kinine karşılık verip video kaydını birlik liderimizden alırım: benimle, birlik üyelerimle ve uğraştığınız diğer birlikle uğraştığınız gibi uğraşır ve diğer birlik üyelerinizin jaile girmesine de sebep olurum. Örneğin afk taklidi yaparak sürekli rp kuralını ihlal etmesi, video da kanıtı gözüküyor bir iki defa yanlışıkla hareket etti afk taklidi yapıyorken. Asla ve asla tehdit etmiyorum, yanlış anlamayın.

Şikayeti inceleyen admin arkadaşıma teşekkür ediyorum, sadece uyarı istiyorum. ''İT'' kelimesini Türkçe terim olduğunu bilsem kullanmazdım, tekrarı olmayacak.
(şunu samimiyetle söylüyorum 30 level adamın sağlam rol bilgisi olması lazım)

« Son Düzenleme: 27.07.2025 15:22 xwin »

#4 - 26.07.2025 17:41
Bu arkadaşın bize karşı ooc kininin olmasından ötürü tertemiz olan ooc jail kaydımın Türkçe Terim'den dolayı kirlenmesini istemiyorum.

(OOC Jail yerinin nerede olduğunu bile bilmiyorum  :D)

#5 - 26.07.2025 17:48
Forumda da uyarı seviyemin olması tamamen haksızca. Açtığım önceki şikayetlere bakıp ne kadar haklı olduğumu lâkin ne kadar haksız bir şekilde uyarı aldığımı görebilirsiniz. Uyarı veren admini sevdiğim için itiraz etmedim.

#6 - 26.07.2025 18:01
Ya bu arada insanları dmden rahatsız etmeyin, sağlam rol yapın ki onlar birliğinize katılmak için sizi rahatsız etsin.

#7 - 26.07.2025 20:07
Burası senin şikayet açma yerin değil ve sen şuan yargılanıyorsun.

Şikayet açıldı konu kapandı savunmamı yaptım attığın sslerde admin arşivlere bakabilir gidip başka yere şikayet açsın laf yapmasın burada. Attığı ssleri düzgün atsın ismim gözüksün zaten kabul etmiyorum o şikayet açıldı kapandı daha fazla uzatma alman? Çok uzatmak istiyorsan o olayı kapatan admine yönetici şikayeti açabilirsin burada kendini avutmaya çalışma.

Bana kanıtlarını at dostum laf yapma kurallı bir şekilde kanıtlarını yolla

Daha fazla ileti yollamazsın bu ssten sonra utangaç alman..

#8 - 26.07.2025 22:48
ALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHA

Gardaşım kalbimi kırmaya devam ediyorsun bana öyle artislenme lütfen üzülüyorum ve korkuyorum.  :D
Bu arada reis ben sana pmden ve buradan ne kadar kibar yaklaşsamda sen üstüme üstüme geliyorsun, artisleniyorsun ve sen kendini çok kaptırmışsın, ''uzatma alman, kendini avutma, utangaç'' falan ne kardeşim kaç yaşındasın? Biraz büyü lütfen. Umurumda değilsin reis. Yanlış anlama ama yer söylesen dinlemem be. O yüzden daha fazla uzatmayacağım admin arkadaşım bana Türkçe Terimden ceza yazacaksa canı sağolsun ooc sicilim bu tür saçma bir şikayetten umarım kirlenmez, dediğim gibi 5 yıldır sunucudayım ooc jailin bile yerini bilmiyorum.

Daha fazla yanıt vermeyeceğim bu dostuma.

Saygılar.
« Son Düzenleme: 26.07.2025 22:59 xwin »

#9 - 26.07.2025 23:05
ALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHAALSAHDLAHDSADLASHDASLŞHASDASLHDLSAHDASHLASHDHASDHASLDASHDLASDASLDHA

Gardaşım kalbimi kırmaya devam ediyorsun bana öyle artislenme lütfen üzülüyorum ve korkuyorum.  :D
Bu arada reis ben sana pmden ve buradan ne kadar kibar yaklaşsamda sen üstüme üstüme geliyorsun, artisleniyorsun ve sen kendini çok kaptırmışsın, ''uzatma alman, kendini avutma, utangaç'' falan ne kardeşim kaç yaşındasın? Biraz büyü lütfen. Umurumda değilsin reis. Yanlış anlama ama yer söylesen dinlemem be. O yüzden daha fazla uzatmayacağım admin arkadaşım bana Türkçe Terimden ceza yazacaksa canı sağolsun ooc sicilim bu tür saçma bir şikayetten umarım kirlenmez, dediğim gibi 5 yıldır sunucudayım ooc jailin bile yerini bilmiyorum.

Daha fazla yanıt vermeyeceğim bu dostuma.

Saygılar.

Paşam 5 yıldır oynaman senin ceza almayacağın anlamına gelmiyor. Türkçe terim kullanmışsın 5 yılın ilk cezası bu olur her seferinde cezam yok diyerek yırtamazsın aslanım. İyi oyunlar.