Konu: [26.07.2025 - Zlatan_Ignjatovic] Wallhack Kullanımı  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 26.07.2025 11:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zlatan_Ignjatovic - @oyunkonsoltaner
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi, Rothstein Birliği Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş, ağır mafya DM'i içeren videosunda, birlik üyemin birliğimizden bağımsız bir yerde, işletmelerimizin bağımsız olduğu bir yerde duvarın içerisine animasyon komutu uygulayarak giriş sağlayıp AFK atıp bilgisayar başından kalkıyor, ağır mafya arkadaşımız ise Wallhack ile arkadaşımın ismini görüyor ve yanına gidip bacağına ateş ediyor. Videonun 00:00 ve 00:10 arasına bakınız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&t=84s

Ek açıklamalar(varsa): Sağlamasını yaptığımız ve Wallhack kanısına varmamıza kolaylık sağlayan kendi videomuzda ektedir;
« Son Düzenleme: 26.07.2025 11:58 akaSyndicate »

#1 - 26.07.2025 12:48
Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki, oyunda PED IFP dışında herhangi bir mod veya hile kullanmadım. PED IFP yalnızca karakter animasyonlarını geliştirir; koşu, dönüş gibi hareketleri daha akıcı hale getirir ve oynanış deneyimini biraz daha gerçekçi yapar. Rakibi daha erken görmem de tamamen bu animasyon akıcılığı ve pozisyon avantajından kaynaklanmaktadır, herhangi bir wallhack, ESP ya da başka bir müdahale söz konusu değildir.

Ancak geldiğimiz noktada, sadece bu sebeple şüpheye düşülmesi ve bunun bir tartışma konusu olması beni fazlasıyla yordu. Keyif almak için oynadığım bir oyunda, kendimi savunmak zorunda kalmak motivasyonumu ciddi anlamda düşürdü.

Bu yüzden üzülerek de olsa oyunu artık bırakma kararı aldım. Kimseye kırgın değilim; sadece bu ortamdan biraz uzaklaşmak bana daha iyi gelecek.

Herkese bol şans, iyi oyunlar.

#2 - 26.07.2025 12:56
Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki, oyunda PED IFP dışında herhangi bir mod veya hile kullanmadım. PED IFP yalnızca karakter animasyonlarını geliştirir; koşu, dönüş gibi hareketleri daha akıcı hale getirir ve oynanış deneyimini biraz daha gerçekçi yapar. Rakibi daha erken görmem de tamamen bu animasyon akıcılığı ve pozisyon avantajından kaynaklanmaktadır, herhangi bir wallhack, ESP ya da başka bir müdahale söz konusu değildir.

Ancak geldiğimiz noktada, sadece bu sebeple şüpheye düşülmesi ve bunun bir tartışma konusu olması beni fazlasıyla yordu. Keyif almak için oynadığım bir oyunda, kendimi savunmak zorunda kalmak motivasyonumu ciddi anlamda düşürdü.

Bu yüzden üzülerek de olsa oyunu artık bırakma kararı aldım. Kimseye kırgın değilim; sadece bu ortamdan biraz uzaklaşmak bana daha iyi gelecek.

Aynen kanka sen diğer multi hesaba geç, hadi görüşürüz. 

Arkadaşa açtığımız multi şikayeti.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174024.0
« Son Düzenleme: 26.07.2025 12:59 CorkyOne »

#3 - 26.07.2025 12:58

Arkadaş açık bir dille hile kullandığını itiraf etmiş ve MULTİ hesap ile döneceğini kabul etmiştir.

Lütfen gerekli logları kontrolü sağlansın, rica ediyorum.

#4 - 26.07.2025 16:57
Arkadaş Multi’den yasaklandı, muhtemelen bambaşka bir hesabı daha vardı. Mal varlıgı aktarımı yapacaktır

#5 - 27.07.2025 01:45
K&A