Konu: Goran Nedeljkovic ve Zlatan Ignjatovic - MultiAccount  (Okunma sayısı 242 defa)

#0 - 25.07.2025 19:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Goran Nedeljkovic @Camargo ve Zlatan Ignjatovic @oyunkonsoltaner
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   Merhabalar dün akşam saatlerinde Goran Nedeljkovic karakterini kaçırıyoruz. Hemen bir saat sonrasında Goran Nedeljkovic karakteri oyundan çıkıp Zlatan Ignjatovic karakteri oyuna girip bizi düşürüyor.
Kişilere gelecek olursak hiç bir türlü oluşum tanıtımlarında aynı anda karede rol yaptıklarına dair bir rol ss yok. Yaptıkları rol sslerde kullandıkları modlara dair her şey aynıdır.
Kanıtlar: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. İki arkadaşta ne hikmetse OOC'de kekeme. MULTİACCOUNT

#1 - 25.07.2025 19:47
Ben sadece Goran Nedejikovic karakterini kullanıyorum. Başka bir hesabım, karakterim veya farklı bir kullanıcıyla bağlantım yoktur. Oyuna yalnızca kendi hesabımla giriş yaptım ve bu konuda herhangi bir kural ihlali söz konusu değildir.

Şikayete konu olabilecek teknik benzerliğin sebebi şu olabilir: Kullandığım GTA dosyası, bir YouTuber tarafından paylaşılan mod paketi üzerinden edinilmiştir. Bu dosyalar herkese açık olduğundan, başka oyuncuların da aynı paketi indirip kullanması mümkündür. Bu durum, sistemin dosya yapısında benzerlik görüp şüphelenmesine neden olmuş olabilir. Ancak bu tamamen teknik bir tesadüftür ve kötü niyet içermez.

Ayrıca olayın yaşandığı gün, oyuna girip kısa bir rol oynadıktan sonra gerçek hayattaki işlerim nedeniyle bilgisayardan ayrıldım. Eve döndüğümde hakkımda şikayet açıldığını gördüm. Olay tamamen bundan ibarettir.

#2 - 25.07.2025 20:10
Merhaba.

Bana yöneltilen multi-account (çoklu hesap) kullanımı iddiasını kesinlikle reddediyorum.

Evet, bahsedilen kişiyle aynı GTA’yı oynuyoruz, fakat bu sadece aynı oyunu kullandığımızı gösterir, aynı kişi olduğumuz ya da çoklu hesap kullandığımız anlamına gelmez. Aynı oyunu oynamak, birçok oyuncunun ortak paydasıdır ve bu durum tek başına multi-account suçlaması için yeterli bir delil olamaz.

Ben oyuna özellikle savaş zamanlarında aktif olarak giriyorum ve takımım için savaşan bir oyuncuyum. Arada roleplay (rol yapma) yapmam ise oyunu daha eğlenceli ve etkileyici kılmak amacıyla yapılan doğal bir oyunculuk şeklidir.

Multi-account iddiasının ciddiye alınabilmesi için, hesapların birbirine bağlı olduğunu gösteren kesin ve somut kanıtlar gereklidir. Sadece aynı oyunu oynuyor olmamız, bu suçlamaların temelini oluşturamaz.

Bu nedenle iddiaları ortaya koyanlardan, net ve kesin teknik delillerle gelmelerini bekliyorum. Aksi takdirde, bu suçlamaların asılsız ve haksız olduğunu düşünüyorum.

#3 - 25.07.2025 21:07
Tamamdır savunmanız için teşekkürler. Admin ekibinden ricam sadece log kayıtlarına bakılması zaten log kayıtlarına bakıldığında gerçek ortaya çıkar.

#4 - 25.07.2025 21:53
Merhaba.

Bana yöneltilen multi-account (çoklu hesap) kullanımı iddiasını kesinlikle reddediyorum.

Evet, bahsedilen kişiyle aynı GTA’yı oynuyoruz, fakat bu sadece aynı oyunu kullandığımızı gösterir, aynı kişi olduğumuz ya da çoklu hesap kullandığımız anlamına gelmez. Aynı oyunu oynamak, birçok oyuncunun ortak paydasıdır ve bu durum tek başına multi-account suçlaması için yeterli bir delil olamaz.

Ben oyuna özellikle savaş zamanlarında aktif olarak giriyorum ve takımım için savaşan bir oyuncuyum. Arada roleplay (rol yapma) yapmam ise oyunu daha eğlenceli ve etkileyici kılmak amacıyla yapılan doğal bir oyunculuk şeklidir.

Multi-account iddiasının ciddiye alınabilmesi için, hesapların birbirine bağlı olduğunu gösteren kesin ve somut kanıtlar gereklidir. Sadece aynı oyunu oynuyor olmamız, bu suçlamaların temelini oluşturamaz.

Bu nedenle iddiaları ortaya koyanlardan, net ve kesin teknik delillerle gelmelerini bekliyorum. Aksi takdirde, bu suçlamaların asılsız ve haksız olduğunu düşünüyorum.

Ama şimdi bak, Carlos dostum. Bu olmadı. Senden bu tarz şeyleri beklemezdim...

#5 - 26.07.2025 16:29
Yasaklandılar.