Konu: [LEGAL] Kiss Media Agency  (Okunma sayısı 14478 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#120 - 29.08.2025 22:21

Elementlerin Dansı: 25-30 Ağustos 2025'te Burçlar Ne Söylüyor?

[KISS BLOG] | Elementlerin Dansı: 25-30 Ağustos 2025'te Burçlar Ne Söylüyor?

Toprak Elementi: (Boğa, Başak, Oğlak)

Aşk gündeminden başlarsak, ruh eşiniz olduğunu düşündüğünüz kişiler, eril/dişil taraf bu hafta sizden üçüncü kişiler, manipülasyon ve sizin üzerinizde baskı kuramadığını düşünerek ego yapması gibi sebeplerden dolayı size sırt dönmüş veya bu hafta dönecek olabilirler. Karşı tarafın hatasını anlayarak ve empati yaparak size adım atacağını söyleyebilirim. Kariyer gündemi ise, bu konularda memnun olmadığınız, değiştirmek istediğiniz ve buna dair bir takım adımlar atıp beklediğiniz şeylerden haber gelme ve istediğiniz gibi olacağını söyleyebilirim. Kandırılma ve dolandırılmaya dikkat etmenizi öneriyorum.

Ateş Elementi: (Koç, Aslan, Yay)

Aşk gündeminden başlayalım. Kalbinizdeki kişiden bir adım gelmek üzere. Bu kişi yaklaşık 15'li vadelerde yani (saat, gün, hafta, ay) kalbinizi çokça kırmış. Aranızda aldatma, aldatılma, yalan söyleme, manipülasyon gibi durumlar yaşanmış olabilir. Bir çiçekle ya da hediyeyle duygularını belli eden hareketlerle adım atabilir. Kariyer gündemi, beklediğiniz bir sınav sonucu, haber, zam, terfi hatta toplu gelecek olan paranız varsa  bu hafta bunlar gerçekleşebilir. Bu hafta evren sizden yana olduğunu söyleyebilirim.

Hava Elementi: (İkizler, Terazi, Kova)

Aşktan başlarsak, 16'lı vadelerde (saat, gün, hafta, ay) aranızda aniden ve sertçe bitiş yaşanan kişiler kabuğuna çekilmiş ve karmalarını yaşadıklarını söyleyebilirim. Bu kişiler size cephe almış ve mesafe koymuş olabilirler, adım attıysanız soğuk bir tutum sergilediklerini söyleyebilirim. Sizleri çokça stalklayacaklarını ve özleyecekleri bir haftaya giriyorlar, aranız dengeye gelse de bu hafta herhangi bir barışma gözükmüyor. Kariyer gündemi, çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlıklar yaşayacağınızı söyleyebilirim. Hatta bu olaylar sizi işinizden ayrılmaya bile zorlayabilir lakin para konularından dolayı sabredeceğinizi söyleyebilirim.

Su Elementi: (Yengeç, Akrep, Balık)

Aşk gündemi, uzun ilişkide evlilik teklifi veya uzun zamandır platonik olduğunuz, flört olduğunuz kişilerden bir adım gelme ihtimali ve aranızdaki durumun ciddileşeceğini söyleyebilirim. Karşı tarafla arasında soğukluk olanlar ise karşıdakinin sizi stalkladığını, sizle alakalı planlar yaptığını ve aranızdaki soğukluğun biteceğini söyleyebilirim. Kariyer gündemi ise, hayatınızdaki erkek figürü (patron, baba, erkek kardeş, hayatınızdaki kişi) onlardan bu konularda çok büyük destek görerek planlarınızı, hayallerinizi daha güçlü şekilde hayata geçireceğiniz bir hafta olacak. Miras veya uzun zamandır beklenen toplu paranın bu hafta haberi gelebilir ve size ulaşabilir.

Aşkla ve sağlıkla kalın...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#121 - 29.08.2025 22:25
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#122 - 30.08.2025 14:32

[KISS BLOG] Zihnin Derinliklerinde - Yüksek Duygusal Zeka

Yüksek Duygusal Zeka ve Sinirlenmenin Görünmeyen Yüzü!

Kimi insanlar vardır, başkalarının görmezden geldiği en ufak bir hareketten bile rahatsız olurlar. Belki bir yüz ifadesi, belki sahte bir tebessüm, belki de duygusal dikkatsizlik… Çoğu zaman bu kişiler “çok alıngan” ya da “çabuk sinirlenen” olarak etiketlenir. Oysa psikolojiye göre bu durum aslında yüksek duygusal zekanın bir işaretidir. Benim gözümde bu, bir eksiklik değil; tersine, insan ruhunu daha derinden görebilme yeteneğidir.

Samimiyete Karşı Hassasiyet!

Yüksek duygusal zekaya sahip kişiler için samimiyet hayati bir değerdir. Çünkü onlar, sözlerin ardındaki en küçük titreşimi, tavırların gerisindeki niyeti sezebilir. Bu yüzden sahtecilik, umursamazlık veya yüzeysel davranışlar karşısında içlerinde huzursuz bir çan çalar. Bir nevi sinir sistemleri alarm verir. Ben de bu özelliğe sahip insanların aslında daha incelikli, daha derin bir bağ arayışında olduklarını düşünüyorum. Yani sinirlenmekten çok, samimiyetin yokluğuna verilen bir tepkidir bu.

Yalnız Değilsin!

Eğer kendini sık sık “neden bu kadar kolay rahatsız oluyorum?” diye sorgularken buluyorsan, bil ki yalnız değilsin. Bu özellik, seni kırılgan değil; daha uyanık ve daha duyarlı kılar. Hepimiz insan ilişkilerinde farklı şeylere dikkat ederiz. Kimi kişi görmezden gelir, kimi kişi fark eder. Ama fark edenin yükü de başkadır. The Tiff olarak şuna inanıyorum: Bu hassasiyet, doğru şekilde yönlendirildiğinde, seni çok daha güçlü bağlar kurmaya, daha derin sevgiler yaşamaya götürür. Yeter ki bunu bir kusur değil, değerli bir armağan olarak görmeyi öğren.

Yazan: The Tiff | 30 Ağustos 2025

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#123 - 30.08.2025 14:40
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#124 - 30.08.2025 17:56
« Son Düzenleme: 30.08.2025 18:04 3latix »
100
1
Vice
1
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Aytuk,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#125 - 30.08.2025 18:24

Doğanın Gücü ve Enerjisi: Sınırsız Bir Kaynak

İnsanlığa İlham Kaynağı

Doğa, insanlık için sadece yaşam alanı değil, aynı zamanda sonsuz bir enerji kaynağıdır. Bize sunduğu zengin ekosistem ve doğal kaynaklar, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda güç verir. İnsan, tarih boyunca doğanın gücünden ilham almış ve onunla uyum içinde yaşamayı öğrenmeye çalışmıştır.

Doğadaki güç, en basit unsurlardan en büyük olaylara kadar her yerde hissedilir. Okyanusun dev dalgalarından, dağların doruklarına kadar her şey bir enerji kaynağıdır. Güneş, rüzgar, su ve toprak; bunlar doğanın bizlere sunduğu en büyük enerji kaynaklarıdır. Örneğin, güneş ışınları, hem yaşam için gerekli ışığı hem de yenilenebilir enerji üretmek için kullandığımız bir kaynağı sunar. Rüzgar ise enerji üretimi için kullanılan dev türbinlere dönüşürken, suyun gücü hidroelektrik santrallerin temelini oluşturur.

Doğanın Gücünü Hissetmek

Doğanın enerjisi, sadece fiziksel anlamda değil, psikolojik olarak da hayatımıza dokunur. Doğada geçirdiğimiz zaman, zihnimizi sakinleştirir, stres seviyemizi azaltır ve duygusal dengeyi sağlar. Her ağaç, her çiçek, her kuş sesi, bizlere doğanın içinde barındırdığı dengeyi hatırlatır.

Doğanın gücüne saygı göstermek, bu enerji kaynaklarını sürdürülebilir şekilde kullanmak, insanlık için en büyük sorumluluktur. Doğal kaynaklarımızın tükenmemesi için doğa ile uyum içinde yaşamak, hepimizin geleceği için büyük önem taşır.

Aşkla ve sağlıkla kalın...

Yazan: -neselikelebek | 30 Ağustos 2025

100
1
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok