Merhabalar, Chiara karakteri hem IC - OOC sevgilimdir, sürekli irtibat halindeyiz ve rolümüzü ona göre çeviriyoruz.. Chiara karakteri beni takip edenler var diyince sevgilisi olduğumdan dolayı olaya el atıp sizlerle konuşmaya geldim. Sizlerde artık troll mü yapıyorsunuz anlamış değilim sürekli polisi arıyorum gibi kelimeler söyleyip üstüne üstlük gidin dediğim haricimde gitmemeniz yüzünden olaylar patlak verdi. Anlık bir sinirden dolayı yanlışlıklar Gbi alanda sıkmış olabilirim hiç farkında değilim ancak senin karaktere defalarca söylediğim takdirinde uzaklaşmadığınızdan dolayı patlak verdim ve vurdum. Sizlere karşı herhangi bir OOC kinim mevcut değil sadece bu olaya sinirlendim ve bu davranışı sergiledim. Haricinde şikayeti açarken toksikleme gibi bir şey sezdim yaptığın yanlış kardeşim. Alt karakterimdeydim, mecburdum foruma giremiyordum o sırada bakım modundaydı ana karakterim VALACHİ birliği adına yapılan rolde ck oldu forumu bekledim açılmayınca mecburen alt karakterde rolümü gerçekleştirdim. Yaptığım yanlışın farkındayım bundan dolayı yöneticilerden, yetkililerden insiyatif istiyorum. Vice ile kalın.