Konu: Christian Rajkovic - WH şüphesi  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 22.07.2025 14:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Rajkovic - Maskeli 58599 @umraniyespor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IFM rolü başından sonuna kadar maskeli gezmeme rağmen arkadaş emotesinde benim adımı kullanıyor. Adımı bilme imkanı yok, kontrol edilmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gayri meşru yollarda faili meçhul mutluluklara

#1 - 23.07.2025 16:34
Arkadaşla Erwin Colloway'i yakalama rolu yaptığımız yandan bu yana beraberiz, yanlış olmasın bir kaç defa maskesini çıkardığına şahit oldum. Zaten normal olarak gün içerisinde aynı skini kullandığı için az çok hafızamda kalmış ismi. /id maske yaptım arkadaşın maske numarasıyla uyuşan id yi öğrenip daha sonra tab'dan  baktım, emotemin doğru adrese ulaşmasını istediğim için böyle bir şey yaptım. Diyebileceğim başka birşey yok.

#2 - 23.07.2025 17:51
Arkadaşla Erwin Colloway'i yakalama rolu yaptığımız yandan bu yana beraberiz, yanlış olmasın bir kaç defa maskesini çıkardığına şahit oldum. Zaten normal olarak gün içerisinde aynı skini kullandığı için az çok hafızamda kalmış ismi. /id maske yaptım arkadaşın maske numarasıyla uyuşan id yi öğrenip daha sonra tab'dan  baktım, emotemin doğru adrese ulaşmasını istediğim için böyle bir şey yaptım. Diyebileceğim başka birşey yok.

Rolün başından sonuna video var,maskemi hiç çıkarmadım. Yanlış anlama seninle hiçbir sorunum yok sadece artık hile kullanımı canıma tak ettiği için bu şikayeti oluşturdum. Savunma geldiğine göre sonuçlandırılabilir.

#3 - 23.07.2025 19:00
Sonuçlanabilir, dediğim yolu deneyip bakabilirsin., 15 saniyeni almaz.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 27.07.2025 04:18
Şikayet "Hileci/Bugger Bildirimi" konusundan bağımsız normal bir Oyuncu Şikayetleri kısmına açılmalı.