Konu: Quashara_Sharondas - Deathmatching  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 18.07.2025 00:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quashara_Sharondas - @Carl_Green

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik Üyelerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içerisinde AFK vaziyetteydik, oyuna döndüğümde bu arkadaş sıkmıştı. Herhangi bir rolüm olmamasına rağmen böyle saçma bir rol sergiledi, sadece beni değil arkadaşlarımı da düşürmüş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın.

#1 - 18.07.2025 01:18
Öncelikle merhabalar, bu arkadaşlar aktif roldelerdi cheati temizlediği için hiçbir şey gözükmüyor, aktif rolde ateş açtım. Sıkma sebebim ise Aslanadze ile olduğumuz masada bizim birliğimize aşşağılayıcı şeyler söylediler. Aynı zamanda bizi hoodumuz içerisinde düşüreceklerini ve özür dilememizi söylediler. Biz ise özür dilemedik. Bu zaten sıkmak için yeterli bir sebep, yarın ssleri birliğimdekilerden alıp buraya atacağım. Ek olarak ise bu rol sonrası OOC bir şekilde /b den rolü bozdular, bir anda oradan konuşmaya başladılar anlayamadım. Tüm ssleri yarın atacağım.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 22.07.2025 23:56
@Carl_Green

Kanıtları gönderin lütfen.

#3 - 23.07.2025 19:17
Karakterim kapatıldı, istediğiniz cezayı uygulayabilirsiniz. Bir daha girmeyeceğim zaten. Bu arkadaşlarıda taradım, bir daha olsa bir daha tararım. Masada birliğime dik yapanın cezasını sahada verdim. Edgar Romo isimli karakter ise YRB, rolden anlamayan bir heriftir. Kimin büyük olduğunu herkes gördü.

#4 - 23.07.2025 21:42
Doğrudur kral

#5 - 24.07.2025 20:11
Karakter yasaklanmış, şikayet kapatıldı.