0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_NashOlaya dahil olan şahit karakter adı: Mikhail_RadkovOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2025İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmaya girdik herifleri yatırdık hem /b bölerek Teleport kapat gibi saçma şeyler söylediler hemde god açtılar, Videoda mevcut Kişinin yasaklanmasını istiyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/z4ej07 Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu yasaklanmalı. Sicili cidden çok şişkin. Şikayet açtığım ve şehit eklediğim kişi dışında kimse ileti yollayarak konuyu şişirmesin, şişiren kişi/kişilere işlem uygulansın.
Alıntı yapılan: Nowax0222 - 13.07.2025 01:16Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_NashOlaya dahil olan şahit karakter adı: Mikhail_RadkovOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2025İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmaya girdik herifleri yatırdık hem /b bölerek Teleport kapat gibi saçma şeyler söylediler hemde god açtılar, Videoda mevcut Kişinin yasaklanmasını istiyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/z4ej07 Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu yasaklanmalı. Sicili cidden çok şişkin. Şikayet açtığım ve şehit eklediğim kişi dışında kimse ileti yollayarak konuyu şişirmesin, şişiren kişi/kişilere işlem uygulansın. Kansız ve arsız bir herifsin, dalga geçtiğin şeylere bak. Bu harf ya da yazım hatası değil. Her şikayetinde anlamsız bir dil ile konuşup alttan alttan laf vurmaya devam et. Düzeltsen bile bunu gizleyemezsin.
Alıntı yapılan: yıldızlarparlar - 13.07.2025 01:27Alıntı yapılan: Nowax0222 - 13.07.2025 01:16Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_NashOlaya dahil olan şahit karakter adı: Mikhail_RadkovOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2025İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışmaya girdik herifleri yatırdık hem /b bölerek Teleport kapat gibi saçma şeyler söylediler hemde god açtılar, Videoda mevcut Kişinin yasaklanmasını istiyorum.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizle https://streamable.com/z4ej07 Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu yasaklanmalı. Sicili cidden çok şişkin. Şikayet açtığım ve şehit eklediğim kişi dışında kimse ileti yollayarak konuyu şişirmesin, şişiren kişi/kişilere işlem uygulansın. Kansız ve arsız bir herifsin, dalga geçtiğin şeylere bak. Bu harf ya da yazım hatası değil. Her şikayetinde anlamsız bir dil ile konuşup alttan alttan laf vurmaya devam et. Düzeltsen bile bunu gizleyemezsin.Dostum ne anlatıyorsun hiçmi yazım hatası yapmadın sen? boş boş konuşuyorsun söylediği şeyler yüzünden gerekli işlemler uygulanmalı.ESC attığın zaman oyunda kum saati çıkıyor yan ekrana geçtiğin zamanda o şekilde dostum.