Konu: [10.07.2025 - Gavin_Wu] God şikayeti  (Okunma sayısı 44 defa)

#10 - 10.07.2025 02:33

#11 - 10.07.2025 17:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavin_Wu @kill the opps
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Surroje_Aguirre @quarion
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2025  - 15.31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10.07.2025 tarihinde saat 15.15 civarında araç çaldı. Peşinden gittik sonunda hurdaya sattı gözümüzün önünde. Brawl başladı, tekrar aracımızı çalmaya çalıştı yapamadı sonra brawl devamında vurduğumuzda hasar almadığını fark ettik. Uzun bir süre hiç hasar almadı. Sopa ile bir sürü hit attım ve şahit olan karakterde bir sürü hit attı. Her şey videoda açıkça belli olmaktadır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin kas seviyesi ve güç dayanıklılığını kontrol ettik. Güç ve dayanıklılık yeteneklerinden kaynaklı değil.  Kişinin hileyi açıp kapatarak fark edilmeden üstünlük sağlamaya çalışıyor. Yasaklanmasını ve hurdaya sattığı aracın iadesini istiyoruz.
https://i.hizliresim.com/2weqve9.jpg
https://i.hizliresim.com/3aca2wg.jpg
« Son Düzenleme: 10.07.2025 17:17 viozeys »

#12 - 10.07.2025 17:21
hile değil o kokain içmiştir ::)

#13 - 10.07.2025 20:10
Yetersiz kanıt, K&A

#14 - 10.07.2025 20:26
@kill the opps 24 saat içinde savunma iletin.

#15 - 11.07.2025 23:53
video kaydım var kankalar gönderiyorum

#16 - 12.07.2025 00:24
brawl bugu bilmeyen sampçı mı kaldı? saçma bi şikayet, arkadaşları kınıyorum iade alacağını zannetmem.

#17 - 12.07.2025 07:32
  Bizler olay anında kişiye vurduğumuzda kişi, ikimizin oyununda da hasar almadı. Tek kendi oyununda üstün olması ve diğer kişilerin ona vurduğunda hasar almaması bizce hile olarak düşüldü. Arka arkaya brawl rolünün kesintileri esnasında önce yumruk bir süre sonra sopa ile saldırılıyor, ikisinde de aynı olayın yaşanması tesadüf olmaz diye yorumluyoruz.

Hile değilse bile bu şey anormal olay, yaşandığı esnada kişiye avantaj sağlıyor nasıl bir tesadüftür ki iki kişi ile dövüşürken oluyor ve kesindir ki bir bug yada hiledir. Bahsi geçen şey bir bug ise ne gördük ne de duyduk, kasıtlı olarak kullanılmış olabilir. Savunan tarafın belirttiği gibi ise bahsi geçen durum bugtan ötürü ise mağduruz, hile kullanımı söz konusuysa yine mağdur durumdayız. Ek talebimiz geçerlidir, iade istiyoruz üstün taraf bizdik olayda.

Kişiye tanınan 24 saatlik savunma süresi dolduktan sonra savunması yapıyor, savunma süresi ayrıca geçmiştir.
« Son Düzenleme: 12.07.2025 22:31 viozeys »

#18 - 12.07.2025 13:35
Brawl bugundan dolayı ban yedim sunucuda böyle bir şey var bug oluyor.

#19 - 15.07.2025 19:56
Savunma yeterli. Brawl bugu olduğunu kanıtlayan bir video olursa bir sorun görülmez. Ancak sadece BRAWL bugu diyip kurtarmaya çalıştığınız zaman yasaklanırsınız. Yeterli bir kanıt.