Konu: GameSpeed hile şikayeti  (Okunma sayısı 45 defa)

#20 - 08.07.2025 18:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Will Mayka @tommy211

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bir noktaya doğru koşuyordu, herhalde İdlewood'a falan gidecekti. Bende onu arkadan takip ettim hiç olmadı araç kiralarım diye. Şahısı koşarken dikkatli incelerseniz duruyor duruyor aniden hızlanıyor videonun ilerleyen dakikalarında bana bu arkadaş hile ile acayip fark atıyor. Game speed açtığı kullandığı çok net video'da.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Umarım yasaklanır bu şahıs 3.Parti yazılım kullanmaktan. Değerli sunucumuzu bu tarz insanlar kirletiyor lütfen gereği yapılsın. Eğer şahısın videosu yoksa burada dil dökmesinin bir anlamı yok bu durumda saçma bir şekilde ss atıp "ben yapmadım ben etmedim" gibi yalanlara gerek yok paşalar gibi yasaklan kardeşim eğer öyle bir durum varsa.

#21 - 09.07.2025 08:42
Şikayet incelendi.

Kişi RK ihlalinden ceza alacak.

#22 - 10.07.2025 20:22
Will Mayka ceza alacak.