Konu: 21.06.2025  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2025 14:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Robina @Gentleman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2025 14:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ , Emotesiz silah çekme

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
i=opmP-BVpzNYSl6Yq

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.06.2025 15:08
GBİ olarak bahsettiği alan yaklaşık 1-1.5 aydır rol yaptığımız birlik hoodumuz. IC olarak Little Havana olarak adlandırdığımız Santa Maria Beach bölgesi, oyun konseptimizce bu alanda Kübalı olmayan bir karakterin rahatça rol yapmasını istemiyoruz. leon5858 Aktif olarak rol yaptığımız bölgeye birlikle bağlantısı olmamasına rağmen gelip buraya garaj açacağını, kimseden izin almayacağını söylüyor ve bizde rolümüzden ödün vermemek için sakince uyarsak da hakaretlere maruz kalıyoruz. Burada bir kışkırtma söz konusu oluyor ve ben emotemi aslında en başta veriyorum. Arkadaşın kendisinden de her iki tarafın rol keyfi için böyle gereksiz kışkırtıcı rollere girişmemesini, garajını daha uygun bir yerde açmasını istiyorum. Benimde ekran görüntülerim aşağıda olacaktır.

ikinci ekran görüntüsünde tekrar gelip aracını evimiz garajına sokmaya çalışıyor, yine uyarmak durumunda kalıyorum. Daha fazlasını yapsa da onların ekran görüntüsü yok.

#2 - 21.06.2025 15:12
Açınca hergün dm atıcakmışsınız o yüzden açmayacağım. orada açıp rol yapmak istesem DM ATIP Soğutucaksınız belliki.

#3 - 21.06.2025 15:14
5-6 dakika önce emote verip istediğin zaman sıkılabiliyormuydu? sabahtan emote verip akşamdan sıkabiliriz.

#4 - 21.06.2025 15:19
Şikayet incelendi.

Antonio_Robina karakteri Emotesiz silah çekme & Deathmatching kural ihlali kapsamında işlem görecek.

K&A