Konu: Vincent Bentley - Troll + DM  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 19.06.2025 02:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Bentley @avtomat zant moskitros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2025 - 01.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  01.19 saatinde AFK bir şekilde durarken bir anda @avtomat zant moskitros adlı zeki bir arkadaşımız geliyor ve dm atıyor aynı şekilde troll yapıyor. Mete in emperor abimin selamı var diyip veriyor bende aynı şekilde selamını mete in emperor'a iletiyorum. :D :D Mete in emperor adl şahıs zaten sunucuda banlı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Troll + DM attığının kanıtı
Spoiler: GösterGizle

METE İN EMPEROR adlı abinin..... Selamı varmış bende aynı şekilde selamımı söyle diyerek ona ilettim.

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişilerin sunucuda barınmaması gerek, ceza yerine direkt olarak Forum ban atılması gerekiyor bence

Ek olarak bir kanıt daha elime geçti bunu da paylaşmak isterim. 02.27 saatinde olmuş bir olay.

#1 - 19.06.2025 02:42
selam bize gelmedi

#2 - 19.06.2025 02:42
Mesaj iletilemedi.

#3 - 19.06.2025 02:47
rol yapmaktan beynin erimiş git çime bas  :D

#4 - 19.06.2025 02:56
Neden birlikten çıkıyorsun ki çok mu zekisin anlamadım yani  :D :D :D :D

#5 - 19.06.2025 02:58
Neden birlikten çıkıyorsun ki çok mu zekisin anlamadım yani  :D :D :D :D

adamın birliğine zarar vermek istemedim gerizekalı senden mi korkup çıkıcam birlikten yatıp kalkıp sırp birliğinin dm videosunu izliyorsun  :D :D :D

« Son Düzenleme: 19.06.2025 03:00 avtomat zant moskitros »

#6 - 19.06.2025 03:06
DFPOUIFHJİHHJFAHFHLJAOLJAHFDHFJNOİHAFNHJPIFAİPINHJAFPNİJFHPOJİFAPOİJ

#7 - 19.06.2025 03:34
hem ben cezalandırıldım şikayet kapatılabilir.

#8 - 19.06.2025 21:00
Arkadaş forum ban + OOC sapkınlıktan ban yedi zaten, kapatılabilir.  :)

#9 - 19.06.2025 21:04
Yasaklandı.