Yaşanan durumla ilgili açıklama yapma gereği duyuyorum. Olay anında bir süredir polis kuvvetlerinden kaçmaktaydık. Kaçışın sonlarına doğru, tam da yakalanma sırasında bağlantım aniden koptu. Gerçekten karakterimi veya silahımı kurtarmak gibi bir amacım yoktu. Zaten o saatte uzun süredir oyundaydım ve akşam planladığım rollere katılmak adına dinlenmeye geçmem gerekiyordu. O anki bağlantı kopması da bu geçişin etkisiyle istemsizce yaşandı.
Arkadaşımın da durumu izah ettiği üzere, olaydan sonra 5 dakika boyunca bölgede beklenmiş ancak ben teknik nedenler ve kişisel durumlarım nedeniyle geri dönüş sağlayamadım. Eğer kurallar gereği bir ceza uygulanacaksa buna saygı duyarım; ancak kasıtlı olmadığını, tamamen anlık bir bağlantı veya sistemsel problemle birleşen kişisel bir ihtiyaç nedeniyle yaşandığını belirtmek isterim.
Gelecekte bu gibi durumların yaşanmaması adına daha dikkatli olacağımı taahhüt ederim.
İlk sefer olduğu ve ortada ciddi bir kötü niyet bulunmadığı için, mümkünse insiyatif uygulanmasını rica ediyorum. Bu durumu bir daha yaşamamak adına kendime dikkat edeceğim. Anlayışınıza güveniyorum.
İyi çalışmalar dilerim.