Konu: Javier Benjamin (Çoklu İhlaller)  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2025 13:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javier Benjamin @ruzgra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yapılan Rolü Reddetmek
Aktif Rolde Quit
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi bir sebepten dolayı tutuklamam gerekti ve hastane önünde gördüm. Kişinin arkasından yaklaştım ve onu yere düşürdüm. Yere düşürdükten sonra kelepçeledim ve telsiz verecektim. Ancak yapılan role rağmen kişi ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi koşmaya başladı ve hastane içine girip Q attı. Daha sonrasında oyuna tekrar girdiğinde pmden konuştum ancak üslubundan dolayı bir sonuca varamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlalleri yapıp yapıp şikayet açılacak diyince "Forumcu bir veletsin" gibi söylemlerde bulunmak hoş değil.

#1 - 13.06.2025 13:42
24 saat içerisinde savunma yapın. @ruzgra

#2 - 13.06.2025 15:21
Merhaba, evde olmadığımdan detaysız bir savunma yapacağım. İlk önce senin ihlallerinden başlayayım, eve geçince fotoğraflar ile bunları desteklerim.

1- Polis birliği üyeleri tackle/kelepce vs. komutları kullandıklarında sistemsel emotenin yanında bir emote ile bu yaptıklarını belirtmesi gerekir. Sen bunu yapmayıp direkt olarak sağ tık yapıp animden kalkarak(?) kelepçeliyorsun.
2- Diğer polis memurları yanımda uzun süre durdu (Polis Çavuşu+) fakat hiç bir şekilde müdehale etmedi. Aranma kaydım olsa yüksek ihtimal beni tutuklarlardı.
3-Herhangi bir direktif vermeden, güç kullanımına uymadan arkamdan yaklaşıp tackle kullanmışsın, bana herhangi bir rol fırsatı tanımamışsın. Adıma bir APB açılsaydı bunlar zaten SR olurdu.

Ortak nezaket için dediklerimin hala arkasındayım, ek olarak @dossx şansın varsa IC APB kaydımı ve eklenme tarihini buraya atarsan süper olur.

#3 - 13.06.2025 15:30
Merhaba, evde olmadığımdan detaysız bir savunma yapacağım. İlk önce senin ihlallerinden başlayayım, eve geçince fotoğraflar ile bunları desteklerim.

1- Polis birliği üyeleri tackle/kelepce vs. komutları kullandıklarında sistemsel emotenin yanında bir emote ile bu yaptıklarını belirtmesi gerekir. Sen bunu yapmayıp direkt olarak sağ tık yapıp animden kalkarak(?) kelepçeliyorsun.
2- Diğer polis memurları yanımda uzun süre durdu (Polis Çavuşu+) fakat hiç bir şekilde müdehale etmedi. Aranma kaydım olsa yüksek ihtimal beni tutuklarlardı.
3-Herhangi bir direktif vermeden, güç kullanımına uymadan arkamdan yaklaşıp tackle kullanmışsın, bana herhangi bir rol fırsatı tanımamışsın. Adıma bir APB açılsaydı bunlar zaten SR olurdu.

Ortak nezaket için dediklerimin hala arkasındayım, ek olarak @dossx şansın varsa IC APB kaydımı ve eklenme tarihini buraya atarsan süper olur.

1- Maddene karşılık olarak, seni yere yatırdım. Ayağa kalktım kelepçemi taktım ve chatimi açtım ancak role uymadan kaçtığın için senin için tekrar sırtına bastırır gibi emote verme şansım yoktu. Beklesen chatine düşerdi zaten.
2- ve 3- Maddene karşılık olarak, bu bilgi sana ooc olarak verilecek bir bilgi değil. Seni durduk yere tutukladığım bir durum olduğunu düşünürsen eğer bunun için çevrimiçi şikayet açabilirsin zaten kaldı ki bu gibi şikayetlerini rol sonunda oluşturabilirsin ancak role uyman gerekir. Bu gibi durumlarda role uymamazlık yapamazsın. Bunlar savunma cümleleri değil bunlar ic olaylar tamamen.

#4 - 13.06.2025 15:37
Tutuklanma sebebin zaten bir gece öncesinden belliydi. Gözümün önünde araç çalmaya çalışıyorsun. Sonra bisikletine binip kaçmaya çalışıyorsun.

Buradaki SS senin tutuklanma sebebin. Anlayacağın üzere seni boş yere tutuklamaya çalışmadık. Sonraki gün de seni hastanenin orada gördüm. Beni gördüğünde hastaneye doğru yürümeye başladın ve uzaktan takip ederek. Şikayeti açtığım videodaki anlar gerçekleşti.

#5 - 13.06.2025 15:43
Tutuklanma sebebin zaten bir gece öncesinden belliydi. Gözümün önünde araç çalmaya çalışıyorsun. Sonra bisikletine binip kaçmaya çalışıyorsun.

Buradaki SS senin tutuklanma sebebin. Anlayacağın üzere seni boş yere tutuklamaya çalışmadık. Sonraki gün de seni hastanenin orada gördüm. Beni gördüğünde hastaneye doğru yürümeye başladın ve uzaktan takip ederek. Şikayeti açtığım videodaki anlar gerçekleşti.
buradaki fotoğrafı azıcık açayım. Arkadaşımın arabasında SS için komut kullandım (3 saniye). Zaten düzkontak yaparken araçtan inilmiyor. Bu da eylemi durdurduğumu gösterir. Bu yaptığını IC olarak APB eklemeden yapmışsın. Bildiğin üzere (belki de bilmiyorsun) VCPD Discord sunucusunda APB kanıt kanalı var. Onu kullanmanı tavsiye ederim.

#6 - 13.06.2025 15:46
sonuçlanabilir daha ileti göndermeyeceğim

#7 - 13.06.2025 17:45
Şikayet kabul edildi.
Javier Benjamin karakterine Ortak Nezaket ve Non-RP kuralını ihlal ettiği için işlem uygulanacak.