Senin için hepimiz kardeş olalım madem. Yaptığım açıklama yeterince açık. Ortada non Rp bir rol yok. Sarf ettiğin kelimelerin ancak benimde kabul ettiğim gibi güvenli bölge ihlalinin, şikayetin sonrası bilincine vardığımı ibraz ettim. Bu platform un nasıl bir platform olduğunu, nerede, nasıl rol yapacağımı senin kardeşlerin olarak emin ol çok iyi biliyoruz, her şeyin farkındayım. Kendini ah vah diyip yerden yere vuracağın, şikayete eklediğin kural ihlallerinden güvenli bölge kural ihlali haricinden işlenen bir tek kural ihlalimiz yok. Söylediğim kelimeleri senin şahsi karakterine değil oyunda ki karakterine söyledim, Bu adamlar trol siz nasıl oyuncularsınız diyip feryat edeceğin bir pozisyonda asla değiliz. Oyundan düşüp tekrar geri gelmeni aracı bozulan ve bir kovalamacanın içerisine dahil olan karakterlerimiz tarafından umursamamıza rağmen içimize girip koşmayı sen tercih ettin, tamamen hareketlerinin karşılığını aldın. “Benim yaptığım yanlışsa senin yaptığın daha yanlış” diyorsun, yanlışlar, yanlışları doğurur. Yanlış yaklaşımın sonucunda doğru ilerleyebilecek bir rol değildi icabında yaptığın hareketleri bir film sahnesine uyarlayalım, yapabileceğin en saçma hareket içimize girerek koşup bizi Tatar Ramazan gibi tehtid etmen olurdu, ki senin tercihinle bu senaryo nun gidişatı ekran görüntümde gözüktüğü gibi tam olarak öyle oldu. İlk açıklamam da belirttğim gibi kendimi son kez tekrar ediyorum. Maskeli şahıslara sırf güvenli bölge olduğunu bildiğin için, gece vakti üzerlerine koşup, paylaştığım görselde okuyabileceğin gibi sizi sokakta görmeyeyim, aslanım, kaplanım kalıplarına rağmen bu davranışlarının bölgenin güvenli bölge olduğunu bildiğin halde sürdürmenin üstüne burada mağdurları oynayabilmenin tek sebebi Ooc hitabını da göz önüne bulundurarak söylüyorum, sarf ettiğim sözleri oyunda ki karakterine değilde sanki sana söylemişim gibi algılamışsın. Sadece bir oyun oynuyoruz, sürekli roleplay e ayak uydurup bir şekilde rol yapmaya devam ederken oyunda ki karakterine söylediğim kelimeler seni gerçek anlamda kırdıysa özür dilerim. Günün sonunda kurallar çerçevesinde bir senaryo oyunu oynuyoruz. Birbirmize tavır almamız gereken bir mesele yok kıymetli abim. Bahsi geçen yanımızda rol yapan “20 kişi” den elbet bir kişi senin canlandırdığın karakterin dahil olduğu role şahitlik yapıp Tatar Ramazan rolünü kimin canlandırdığını, yapılan rolün çalılıkların arkasında pekte güvenli olacağını kimsenin düşünmeyeceği bir yerde olduğunu öğrenmemizde bize yardımcı olabilir. Savunmam bu kadar.