dediğim gibi, IC olarak karakter aracın götüne güvendi, saklandı ardı arkası her insan hali gibi küfür edip kaçma planı oluştu kafada, ancak vurdunuz mu? vurdunuz yani, çok da abartılacak bir şey yok gibi.
Ha bu arada senin kayıtlarını ben de izledim, şunu söylemek isterim ki fark ettiysen saniye 47-49 arası en başta can değeri normal, sonrasında fark ettiysen karakter bir spawn'a giriyor, dikkatli izlersen bir kalkınma yaşıyor, G1 dediğimiz olayda karaktere etki etmez, sağlını fuller sadece. Bu G1'den öte olarak direkt spawn oluyor, CJ kemiğine de giriyor zaten karakterim can öyle fulleniyor. Yarım olduğu anın da ssini bıraktım aşağı

O animasyonun sebebi vuruluyor olman, sistemsel yaralıya düştükten sonra karakterin önce kalkıp sonra anime giriyor, bundan kaynaklı. CJ bugu ile bir alakası yok bunun. G1 animasyon vermiyor ama can fullüyor, hakkında tek bildiğimde bu. Ve canın fulleniyor gayet net bir şekilde görüldüğü üzere. Ben daha önce düştükten sonra kimsenin canının fullendiğini görmedim. Ayrıca burada araca güvenecek bir şey yok, gördüğün üzere arabada iken de vurulabiliyorsun, öyle ki fear rp kuralı da bunun için var. Sayı üstünlüğü ve hood onayı olan kişilere fear rp uygulaman gerekiyor ama sen arabaya güvenip küfürler savuruyorsun. Bu da bir ihlal oluyor.
Selamlar geldim. Dostum benim G1 dediğimiz olay can dolduruyor, evet. Ama sana söylenilen spawn olayını anlamadın galiba, şunu da söylemeliyim ki ihlal sayılmıyor, sıcak ortam gelişmesi ile kızışan ortamda normal bir gerginlik, evet. Arkadaşım da belirtmiş ki saniye 47 ile 49 arası bir yeniden spawn oluyorum, düşmemden 1 saniye sonrası işte. Hileci bir insan değilim, hileden de sicilim yok, sonuçlanabilir.
Sıkıntı yok, gerginlik de yok. Basit bir oyun için tartışmanın anlamı da yok, sadece sana o animasyonun sebebini anlattım. Birisi düştükten sonra önce dediğin gibi spawn olup sonra animasyona giriyor hepsi bu.
Gerginlik ya da sıkıntı var demedim ki güzel arkadaşım? Galiba sen anlamadın beni her neyse, senin kanıtından alıntı alarak sana göstereceğim.
Bak şimdi, en başta düşüyorum, okey. Sonrasında yerdeyken yeniden bir spawn alıyorum, elime soda şişesi geliyor. Sistemsel bir bug bu kardeşim, CJ bugu diyoruz halk arasında.
Kanıt linkim;
https://streamable.com/tflcc0 (Streamable'ın 720p upload gücü için üzgünüm.)