Konu: Rokudaime Gumi - Ryhland Strande / Hile Kullanımı + Fear RP  (Okunma sayısı 267 defa)

#0 - 05.06.2025 22:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Rokudaime_Gumi @CASH1 , Ryhland_Strande @UPPERCUTS
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vittorio_Pedrotti @discover , Ethan_Senatore @UtkuMuNey , Arthur_Maraccini @FrustGORIL , Eduardo_Grassi @Trouth , Tommy_Scagnelli @emirhanvettel 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hile kullanımı.
Onaylı hoodda Fear-RP ihlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Muzan birliğinden iki karakter ile roldeyiz, diğer ikisi ise Aslanadze'den, birisi R19'du ama olaydan hemen sonra rütbesi alındı :). Olayla hiçbir bağlantıları yok, gelip laf atıyorlar, onaylı hooddayız ve kişi üstünlüğümüz de bulunuyor. Sonrasında olanlar videoda. Videonun tam 48-50. saniyeleri arasını dikkatle izleyin, Rokudaime karakteri canını fulledi. Bariz god. Sonrasında Ryhland Strande karakteri (bu şikayetten önce R19'du, kendisinin yetkisi alındı tabii olan yaşandıktan sonra hemen.) garip bir gameplay sergiliyor. Dikkatle izleyin, hızlı bir a-d movementı var, framevigilantesa.asi kullanıyor olma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca neredeyse hit kaçırmıyor, videonun 1.40 saniyesini açıp izlerseniz, ki AK-47 oldukça seken bir silah, önce Eduardo_Grassi karakterini düşürüp sonra direkt olarak bana ateş açmaya başladığını görürsünüz. Ben duvarın arkasına geçene kadar hit kaçırmıyor, bariz silent yahut aimbot şüphesi. Videolardan biri bana diğeri ise Arthur_Maraccini'e ait. Son olarak, şikayet açtığımız kişilerin OOC sicilleri bir hayli kabarık, Ryhland_Strande halihazırda 3 kere hile kullanımından karakteri yasaklanmış. Diğerinin de ondan aşağı kalır bir yanı yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olaylar yaşanmadan önce bizim R20'miz ve Aslanadze R20'si arasında ufak bir rol dönmüştü, hatta role Theodore_Tiozzo'da dahildi. Bu olayların tamamı bahsettiğim rolden sonra başladı, hem de kısa bir süre sonra. Ağır bir mixing olduğunu tahmin ediyorum, logları iyice bir incelensin. 

#1 - 05.06.2025 22:34
Selamlar, mesajı düzenliyorum şikayeti iyice inceledim. Şimdi daha önceden yediğim banlar seni ne kadar alaka eder onu bilemem, olay öncesinde meth kullandım ortalama 40-50 hp veriyor yani 150 hp ile oraya geliyorum. Kendi videoda uzi orayı asla vuramaz zaten vurduğun yerde 4-5 hit anca atıyorsun buda en fazla 20-30 hp götürür. Yani canım yine 100'den düşmez zaten bağımlığımda olay öncesinde meth çektiğimi doğrular. Ortalama 50 can veriyor bunu kendinizde deneyip görebilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 05.06.2025 22:54 UPPERCUTS »

#2 - 05.06.2025 22:39
selamlar  :) arkadaşım adına savunma yapıyorum;
 öncelikle god olsaydım ateş ettiğin andan godumu  açardım,  düştükten sonra basmanın ne anlamı var? artı olarak orada canımı fullemedim, garip şekilde sağlığım fullenip CJ buguna düşüyorum,  gantonda doğmaktansa ped0'a giriyorum, koşarken  de CJ bodysinde koşuyordum yani.   O:-) Basacak olsam en başta kullanırdım, hile kullanacak birisi değilim, bıraktığım ss'de de zaten elimde soda şişesi görünüyor, herhangi bir aksesuarım yok, bu da beni doğruluyor.  :-\  artı olarak aslanadze değil, muzan birliğindeyim arkadaşıma ateş edildikten sonra küfür etmem normal, her ne kadar onaylı birliğin bölgesinde ve onaylı  birlik olsanız da Muzan Clan da bir onay sahibi, sayı  olarak da hemen hemen eşittik. Bana saldırmaya başladıktan sonra kaçtım zaten ateş edeceğinizi planlamadığımdan araçtan elimi sarkıtıp küfürler yağdırdım. Sonra vurulunca yaralı rolümü de yaptım tabi. kanıtı bıraktım aşağı
https://hizliresim.com/mqy7l6z
« Son Düzenleme: 05.06.2025 22:43 agir_aptallik_sendromu »

#3 - 05.06.2025 22:54
selamlar  :) arkadaşım adına savunma yapıyorum;
 öncelikle god olsaydım ateş ettiğin andan godumu  açardım,  düştükten sonra basmanın ne anlamı var? artı olarak orada canımı fullemedim, garip şekilde sağlığım fullenip CJ buguna düşüyorum,  gantonda doğmaktansa ped0'a giriyorum, koşarken  de CJ bodysinde koşuyordum yani.   O:-) Basacak olsam en başta kullanırdım, hile kullanacak birisi değilim, bıraktığım ss'de de zaten elimde soda şişesi görünüyor, herhangi bir aksesuarım yok, bu da beni doğruluyor.  :-\  artı olarak aslanadze değil, muzan birliğindeyim arkadaşıma ateş edildikten sonra küfür etmem normal, her ne kadar onaylı birliğin bölgesinde ve onaylı  birlik olsanız da Muzan Clan da bir onay sahibi, sayı  olarak da hemen hemen eşittik. Bana saldırmaya başladıktan sonra kaçtım zaten ateş edeceğinizi planlamadığımdan araçtan elimi sarkıtıp küfürler yağdırdım. Sonra vurulunca yaralı rolümü de yaptım tabi. kanıtı bıraktım aşağı
https://hizliresim.com/mqy7l6z

Forum profiline baktığımda karakterin Aslanadze'de görünüyor, nasıl Muzan'da oluyorsun? Bir bug olmuş olabilir, her neyse. Sayılarımız eşit değildi, hadi diyelimki öyleydi. Bizim onaylı hood bölgemiz içerisinde olmanız durumunda yine Fear-RP zorunluluğunuz bulunuyor. Ama tek yaptığınız küfürler savurmak oldu.

#4 - 05.06.2025 22:55
Hile kullanmıyorum ama fear rp konusunda ceza alabilirim iyi günler.

#5 - 05.06.2025 22:56
Selamlar, mesajı düzenliyorum şikayeti iyice inceledim. Şimdi daha önceden yediğim banlar seni ne kadar alaka eder onu bilemem, olay öncesinde meth kullandım ortalama 40-50 hp veriyor yani 150 hp ile oraya geliyorum. Kendi videoda uzi orayı asla vuramaz zaten vurduğun yerde 4-5 hit anca atıyorsun buda en fazla 20-30 hp götürür. Yani canım yine 100'den düşmez zaten bağımlığımda olay öncesinde meth çektiğimi doğrular. Ortalama 50 can veriyor bunu kendinizde deneyip görebilirsiniz.

Karakterin sarsılıyor dostum görünmez birisi yumruk atmadıysa benim attığım kurşundan ötürü karakterin sarsıldı ayrıca sadece kan efektine baktığımızda canının gerektiğinden az gittiğini anlayabiliyoruz dayanıklılığın 0 yani canın 100 garip, istenirse kaliteyi yükseltip tekrar upload edebilirim daha net görünür.

#6 - 05.06.2025 23:01

Karakterin sarsılıyor dostum görünmez birisi yumruk atmadıysa benim attığım kurşundan ötürü karakterin sarsıldı ayrıca sadece kan efektine baktığımızda canının gerektiğinden az gittiğini anlayabiliyoruz dayanıklılığın 0 yani canın 100 garip, istenirse kaliteyi yükseltip tekrar upload edebilirim daha net görünür.
Uyuşturucu tüketince canın artıyor dostum, meth 50 can veriyor. Denemeni öneririm, orda bana maks 6-7 hit atıyorsun yani 30-40 hp anca götürüyorsun. Bir kayıtım yoktu orada.

envanterimde zaten uyuşturucum var.

#7 - 05.06.2025 23:01
dediğim gibi, IC olarak karakter aracın götüne güvendi, saklandı ardı arkası her insan hali gibi küfür edip kaçma planı oluştu kafada, ancak vurdunuz  mu? vurdunuz yani, çok da abartılacak bir şey yok gibi.
Ha  bu arada senin kayıtlarını ben de izledim, şunu söylemek isterim ki fark ettiysen saniye 47-49 arası en başta can değeri normal, sonrasında fark ettiysen karakter bir spawn'a giriyor, dikkatli izlersen bir kalkınma yaşıyor, G1 dediğimiz olayda karaktere etki etmez, sağlını fuller sadece. Bu G1'den öte olarak direkt spawn oluyor, CJ kemiğine de giriyor zaten karakterim can öyle fulleniyor. Yarım olduğu anın da ssini bıraktım aşağı

#8 - 05.06.2025 23:05
dediğim gibi, IC olarak karakter aracın götüne güvendi, saklandı ardı arkası her insan hali gibi küfür edip kaçma planı oluştu kafada, ancak vurdunuz  mu? vurdunuz yani, çok da abartılacak bir şey yok gibi.
Ha  bu arada senin kayıtlarını ben de izledim, şunu söylemek isterim ki fark ettiysen saniye 47-49 arası en başta can değeri normal, sonrasında fark ettiysen karakter bir spawn'a giriyor, dikkatli izlersen bir kalkınma yaşıyor, G1 dediğimiz olayda karaktere etki etmez, sağlını fuller sadece. Bu G1'den öte olarak direkt spawn oluyor, CJ kemiğine de giriyor zaten karakterim can öyle fulleniyor. Yarım olduğu anın da ssini bıraktım aşağı

O animasyonun sebebi vuruluyor olman, sistemsel yaralıya düştükten sonra karakterin önce kalkıp sonra anime giriyor, bundan kaynaklı. CJ bugu ile bir alakası yok bunun. G1 animasyon vermiyor ama can fullüyor, hakkında tek bildiğimde bu. Ve canın fulleniyor gayet net bir şekilde görüldüğü üzere. Ben daha önce düştükten sonra kimsenin canının fullendiğini görmedim. Ayrıca burada araca güvenecek bir şey yok, gördüğün üzere arabada iken de vurulabiliyorsun, öyle ki fear rp kuralı da bunun için var. Sayı üstünlüğü ve hood onayı olan kişilere fear rp uygulaman gerekiyor ama sen arabaya güvenip küfürler savuruyorsun. Bu da bir ihlal oluyor.
« Son Düzenleme: 05.06.2025 23:08 f4tihovic »

#9 - 05.06.2025 23:07
Disarida oldugumdan arkadasima savunma yaptiriyorum konuyu o devam ettirebilir