Öncelikle selamlar dostlar.
Yaklaşık bir ay önce, hikâyemizi tamamlayamadan; gerek işlerimizin yoğunluğu gerekse yönetimle yaşadığımız bazı fikir ayrılıkları nedeniyle birliğimizi kendi içimizde kapatma kararı almış, ardından da yönetim tarafından resmî olarak kapatılmasıyla sizlere veda etmiştik.
Dün itibarıyla ise yeni bir maceraya başlamak adına tekrar aranıza döndüğümüzü paylaşmak isterim.
Bu süreçte "Neden geri döndünüz?", "Buna gerek var mıydı?" gibi birçok soru ve yorum aldık. Bunları anlayışla karşılıyoruz. Ancak şunu belirtmek isterim ki ben yaklaşık 5-6 yıldır bu platforma emek veriyorum. Aynı şekilde ekip arkadaşlarım da uzun yıllardır burada zamanını ve emeğini ortaya koyuyor. Dönem dönem yönetimle fikir ayrılıkları veya küskünlükler yaşamış olabiliriz; fakat hiçbir zaman bu platforma ya da oyunculara karşı olumsuz bir tavır sergilemedik.
Biz dün nasıl kaliteli ve sürdürülebilir bir rol ortamı sunmaya çalışıyorsak, bundan bir yıl önce de, üç-dört ay önce de aynı anlayışla hareket ediyorduk. Bugün de değişen hiçbir şey yok. Amacımız yine keyif alacağınız, istikrarlı ve kaliteli bir rol ortamı oluşturmak.
Bizi destekleyen, güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz. Umarız bu yeni serüvende hep birlikte güzel anılar biriktiririz.