Konu: Yetersiz oyuncu profili - Titiko Zubhkov  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2025 18:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Titiko Zubhkov - @zoomdarkness

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dan Prescott - @champagne beer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2025 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da açıkça görüldüğü gibi oyuncu herhangi bir emote kullanmadan polis aracını çekiciyle kaçırıyor. Ayrıca roleplay kurallarına uymayan davranışlar sergiliyor. Daha önce de benzer konularda ceza geçmişine sahip birisi. Buna ek olarak, hatalı durum bildirimi yapması ve imla kurallarına dikkat etmemesi gibi durumlar da tekrarlanıyor. Bu tarz oyuncuların Vice Roleplay gibi kaliteli bir sunucuda yer almaması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden kalıcı uzaklaştırma uygun olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.06.2025 18:51
Kardeşim özür dilerim okul sonrası oyun oynamak istemiştim umarım istediğini alırsın vede kalpler kırılmaz  :'(

#2 - 03.06.2025 19:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

Karakterim market caddesinde bir başka oyuncuyla araçlar ile kazaya karıştı ve kaza rolümü ilerletebilmek adına araçtan indim. Videodaysa araçtan indiğim gibi Titiko Zubhkov isimli oyuncunun çekicisiyle gelip polis kruvazörünü çektiğini görüyoruz. Oyuncunun yaptığı bu Non Rp ihlali nedeniyle o anki rolümü sürdüremedim. Evet burada oyun oynuyoruz ama oynadığımız oyunun tıpkı gerçek hayattaki gibi oynandığının farkına bir kez daha varalım. Özürün için teşekkür ediyorum ancak bir LEO oyuncuları olarak birçok hata ve ihlalle karşılaştığımızdan dolayı bu yapılan kural dışı hareketlere göz yumamayız.

#3 - 04.06.2025 01:38
K/A