Konu: 29.05.2025 - Vienne Amber  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 31.05.2025 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vienne Amber @DickeyDrip

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ricky Martens

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, retarded rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ricky karakteri sosisli tezgahı açmış, ondan sosisli alırken bir anda gelip "burada satamazsın, kaldır tezgahı" rollerine bürünüp sosisliyi çalıyor. Sonra kişi "kimden izin aldın, tezgahını al ikile" diyor. Ricky de onu tehlikeye atmayacak bir şekilde polise ihbar yapıyor ve bu yüzden Vienne karakteri gelip Ricky'i vuruyor. Tezgahından uzaklaştırmak için polisi aradı diye birini vurmak kimsenin gireceği bir risk değildir. Videoyu çok uzun olduğu için biraz hızlandırdım, videoda zaten bütün ihlaller apaçık ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin profiline baktığımda birlikte olmadığı gözüküyordu, eğer birlik içerisinde ise şikayeti tekrardan birlik şikayeti olarak oluşturacağım yöneticilerin bilgisine.

#1 - 01.06.2025 02:51
Birlik şikayeti olarak açacağın bir durum yok, yaptığınız satış ne satışı olursa olsun, çete bölgesinde satış yapmanız. Alt karakterim ile girdiğim olayda, Idlewood bölgesinde de tanınan bir yüzüm, ana karakterimin durumunu yönetim ekibi bilir, tehditler sonucu böyle bir karar alıyorum. Siz fear-rp yapmadığınız için, bu şekilde sonuç alıyorum. Polise ihbar etmeniz doğrultusunda da ateş açıyorum, savunma bu kadar.

Burada uzaklaşmama rağmen "CCTV kayıtları hep geçerlidir" şeklindede konuşmaya devam ediyor kişi.

Ana karakterim durumundan dolayı komutlar çalışmıyor, sistemsel olarak karakterim birliğe giremiyor. Ama bölgedede benim karakterimin Idlewood ile bağlantısının olduğunu herkes bilir.
Ek olarak sizinde hoşunuza gitmeyen bölgelerdede bulunmamanız gerekir.

#2 - 01.06.2025 17:34
Şikayet incelendi, ortada sıkmanızı gerektirecek bir roleplay gerçekleşmemiş sergilediğiniz tutumdan dolayı cezalandırılacaksınız.