Konu: DM+GBİ -  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 26.05.2025 14:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Nobiltà e coraggio & Vitelli Ancelotti

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Sonny Fratianno

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/05/2025, 18:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM+GBİ

Alıntı
DM : Bir düşmanlık olmaksızın, rastgele ve sebepsiz yere bir karakterin vurulması anlamına gelir.
GBİ : Güvenli bölge içerisinde sıkmak illegal rol yapmak yasak olmasına rağmen, kuralları çiğneyip tam tersini yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar;

Bugün rol için gittiğimiz aktif iş yerinde Vitelli Ancelloti adlı karakter ile bir rol girişiminde bulunduk, rol gidişatında gerçek hayatta yaşanabilecek bir tarzda bir tartışma yaşandı.

Tartışma sonrasında arkadaşımız gerçeklik dışarısına çıkarak ic bir role ooc sinirlenip, herkesin içerisinde tabancasını çıkartıp sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş 67 level bir oyuncu, Deathmatch ve gbi ihlalini ne yazık ki bilmiyor, kuralları okumasını öneriyorum, ardından güzel ve düzgün bir şekilde rol yapmasını öneriyoruz.

#1 - 26.05.2025 16:45
Şahitliğimi onaylıyor ve arkadaşa kuralları okumasını tavsiye ediyorum.  O:-)

#2 - 26.05.2025 18:52
Iyi günler, Vitelli Ancelotti adlı karekter DM sebebiyle 7 kere cezalandırılmış. Üstelik olarak sicili oldukça kabarık görünüyor. Hunharca Retarded-Non Roleplay, hunharca kez emote kuralı ihlali, ve diğer ihaller. Artı geliyorum 7 kere DM ihlalini hayata geçirmiş, 3 kere ise Güvenli Bölge ihlali. Bu kez ise sekizinci DM, dördüncü GBI olucak. Politika ve protokol gereği çoktan banlanmış olması gerekirdi, insiyatif kullanılabilir fakat 67 level, +30 tane(okadar çokki sayamadım)cezalandırması olan şahsiyete değil.

#3 - 26.05.2025 20:58
 @Nobiltà e coraggio 24 Saat içerisinde savunma yapın.

#4 - 27.05.2025 16:12
Bu arkadaşların bana OOC kini olduğunu defalarca kez burada kanıtladım, sunucunun bir çok oyuncusu bu çocukların. Benim DATA mı patlattığını bilen YETKİLİ/ESKİ YETKİLİ arkadaşlar var. @Razy kullanıcı adlı eski yetkilimizin. Bu arkadaşların bana açtığı bir şikayeti sonuçlandırmadığı için aynı şikayeti sabırsız çocuk gibi defalarca kez açtığı oldu. Mekanın içinde olan rollerin direkt olarak video halinide paylaşalım. Hatta @behzatc4530 @Justice adminlerimizden. IFM'de bu arkadaşlar için daha önceden olan olayları tekrar gözden geçirmenizi içtenlikle rica ediyorum. Ben IFM chatimde, bu arkadaşlar ile olan konuşmaları bulucam ve belirteceğim.

Bana OOC kin besleyen Azad kardeşimiz @BabaBellax 'a özel not: Çevremdeki insanların telefon numarasını aramak yerine direkt olarak benim numaramı ara, ama WhatsApp'tan olsun. Bir takım konuşacaklarımız var ;)

#5 - 27.05.2025 16:28
Burada bu şikayeti açan değerli dostlarımız bizi o kadar çok seviyor ki babamı bile aramaktan samimiyeti geçilmiyor. Azad arkadaşımız kendisini ne kadar panelci sandığını bilmiyorum, kendisini çok üst yerden görmesin. Oyun için kendilerinin Ooc kin güttüklerini sadece birkez değil birçok kez görüldüğü ortada. Şimdi burada AZAD arkadaşımızın yaptığı büyük işleri göstereyim.
https://hizliresim.com/a6p75pv
https://hizliresim.com/9eiwnac
https://hizliresim.com/h5pcsx4
Bu discord yazışmasında ki arkadaşımız geçen zamanlarda ban yiyen Giovanni_Rizzo karakterine ait konuşmalar. Cidden gerçekten bu kadar korkak olup panelden babamı arayabiliyorsanız sizde bir sorun var. Birlik R20'mizi hiçbir zaman panel şeyi ile korkutamadınız, şimdi de bizlere sardınız değil mi? Siz rol yapmayı biliyorsanız ben oyunu bırakayım dostum.

#6 - 27.05.2025 20:21
Savunman nerde?

#7 - 27.05.2025 20:30
Konuyu saptırma savunmanı yap, whatsapdan da engeli kaldır konuşalım kardeşim :) Arkadaş 24 saat geçmesine rağmen savunma bile yapmaya tenezzül etmiyerek kuralları hiçe saydığı ve önemsemediği anlaşılmakta arkadaşın karakter geçmişine de bakarak yetersiz oyuncu profili ile yasaklanmasına insiyatif söz konusu ise en ağır şekilde DM+GBİ kapsamınca cezalandırılmasını talep ediyorum.

#8 - 27.05.2025 20:54
Vitelli Ancelotti karakter güvenli bölge ihlalinden ötürü cezalandırılacak.

Frank Vincent karakteri de alt karakter ihlalinden ötürü cezalandırılacak.

Herhangi bir 'aktif' illegal oluşumun üyesi olmadan, üstelik alt karakterinizle ne güvenli bölgede ne de şehrin herhangi bir yerinde şehirde uzun süredir iş çeviren bir suç yapılanmasına karşı agresif role giremezsiniz, tehditvari konuşamazsınız. Bu rollerinize son verin ya da karakterlerinizi aktif bir oluşuma dahil edin. @BabaBellax