Konu: Gerald Mansveld / Holden Baker - Güvenli bölge ihlali.  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2025 00:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @napolyon0605 @avtomat zant moskitros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Muckley birliği.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:57. 20.05.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
güvenli bölge ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekan önünde kavga eden italyanları ve ağlayan bir travesti olduğunu düşündüğümüz bir karakter gördük, İrlandaca travesti karaktere laf ettim ve Edwin isimli karakter birden bire bize sarmaya başladı. "Burada laf atmayın" "Şansınızı daha fazla zorlamayın" vs vs. Ben olayı anlamaya çalışıyorken arkadaşlar etrafımızı sarıp, güvenli bölgede brawl başlatıyorlar ve bütün ekibimi yere düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
İlk ssde görüleceği üzere İrlandaca travesti karakterine laf ediyorum. Edwin karakteri ne hikmetse beni anlıyor ve sarmaya başlıyor.

Sonraki sslerde sürekli olarak olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken Edwin sürekli olarak laf atmaya devam ediyor.

Sonrasında arkadaşlar etrafımızı sarıp küfür edip brawl başlatıyorlar.

Hasarlar ssi.

Ek açıklamalar(varsa): karşılıklı tartışmaya girilmezse sevinirim.

#1 - 20.05.2025 12:06
Bir mekan açılışı oldu ve güvenlik olmam için bir miktar para verildi, güvenlik görevlimi yaptım ve mekanın önünde siz önüne gelene laf atıp tartışma çıkartıyordunuz. Keşke chatlogun daha öncesini de atsaydın, her neyse. Küfürler yağdı, Alkollü gece klubü çıkışı gerçek hayatta da olabilecek bir şey, yumruk yumruğa kavga.

Buranın güvenli bölge olduğunu inanın bilmiyordum. Siz bu kadar küfür edip agresif rol yaptığınız bölgenin ben güvenli bölge olduğunun farkında değildim, çünkü sizde bize küfürler ettiniz, ve agresif rol uyguladınız. Sizi düşürdükten sonra birlik üyeniz Peter_Muckley de bize saldırdı. 1 yıldır düzenli oynamama rağmen 1 yıl boyunca jail yemedim, kural ihlali yapan biri değilim ve akşamları legal/illegal etkinliklerde biraz rol yapıp çıkan birisiyim.

Kısacası buranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum, bilseydim böyle bir role girişmezdim. Arkadaşlardan özür diliyorum bir daha olmayacağının sözünü size verebilirim.

Ben sadece sol altta güvenli "Güvenli Bölge :-[" yazan yerlerin güvenli bölge olduğunu biliyordum, oranın güvenli bölge olduğunu bilmiyordum, tekrardan kusura bakmayın.

#2 - 20.05.2025 15:06
Bölgenin güvenli olduğunu bilerek ilk küfür eden ve agresif role çıkan ekip sizsiniz. Market caddesinin güvenli bölge olmasına rağmen böyle bir rol sergilediğiniz için dövüldünüz.

Açılış American Criminal Societ tarafından yapıldı ve saygısız davranışlarınız yüzünden saldırıldı. İlk küfür eden karakterin adı Donald Muckley. Edwin işyerindeki güvenliğin şefi rolünü üstlenmesi sayesinde işyeri önündeki kargaşaya müdahale etti.
« Son Düzenleme: 20.05.2025 16:36 avtomat zant moskitros »

#3 - 20.05.2025 18:22
Bölgenin güvenli olduğunu bilerek ilk küfür eden ve agresif role çıkan ekip sizsiniz. Market caddesinin güvenli bölge olmasına rağmen böyle bir rol sergilediğiniz için dövüldünüz.

Spoiler: GösterGizle

Açılış American Criminal Societ tarafından yapıldı ve saygısız davranışlarınız yüzünden saldırıldı. İlk küfür eden karakterin adı Donald Muckley. Edwin işyerindeki güvenliğin şefi rolünü üstlenmesi sayesinde işyeri önündeki kargaşaya müdahale etti.

ilk agresif role çıkan biz değil, senin birlik üyen / italyanlar / zenciler, biz olayla dalga çekerken bize ters yapan ekip sizlersiniz.

bu videoda edwin karakterinin brawl attığını görebilirsiniz, biz olayla dalga geçtik yediremediler bize saldırdılar

sonuçlanabilir, savunmalar yapılmış. @Dosh

#4 - 20.05.2025 18:33

Spoiler: GösterGizle

ilk agresif role çıkan biz değil, senin birlik üyen / italyanlar / zenciler, biz olayla dalga çekerken bize ters yapan ekip sizlersiniz.

bu videoda edwin karakterinin brawl attığını görebilirsiniz, biz olayla dalga geçtik yediremediler bize saldırdılar

sonuçlanabilir, savunmalar yapılmış. @Dosh

Videoyu izledim, 0.25'e alınırsa görülebilir. Edwin Benthall karakteri bir yumruk atmamış bile. Saçma bir video atıp videoyu hızlandırarak suçlama yapmışsın, yaptığın tutumu beğenmedim. Ayrıca şikayette demişsinki "Burada laf atmayın" "Şansınızı daha fazla zorlamayın" vs vs. Bu rolü yapma sebebi bir gece kulübünün güvenlik şefi ve birliğinde rütbelisi olmasıdır. Olay tamamen arkadaşlardan olan Donald Muckley'in Edwin'e küfür etmesiyle kızışmış ve olay kavgaya kadar varmıştır. Yaptık bir hata karşılık vermemiz gerekirdi ama böyle bir rol sergilediğim için kusura bakmayın. Daha fazla yazı gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 22.05.2025 02:07 avtomat zant moskitros »

#5 - 20.05.2025 19:11
Gerçekten anlamıyorum beyler sizi, işinize gelince herkese laf atıp brawl çıkarıyorsunuz. Şimdi dayak yediğiniz için zorunuza gitmiş sanırım, ilk olarak şunu söyleyeyim siz bizim işlettiğimiz bir mekanın önünde içeride bulunmuş müşterilere laf atıyorsunuz bu durumda benim sizi uyarmam gayet normal. "Niye laf atıyorsunuz olum millete" cümlesini agresif rol sanacak kadar alıngan olduğunuzu  bilsem böyle birşey demezdim Donald karakterinden çıkan "Sen kimsin suratını siktiğim" cümlesinden niyetiniz belli oluyor zaten, ettiğiniz küfürün karşılığını alınca içerlemişsiniz belli ki. Kendinizi dokunulmaz falan mı sanıyorsunuz? Hadi ben brawl çıkartarak kural ihlali yaptım diyelim, sen güvenli bölgede niye aşağılayıcı ve kışkırtıcı konuşuyorsun? Attığın videoda'da kimle brawl atmışım? Keşke şikayeti açarken kanıtlarına biraz göz gezdirseydin. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 20.05.2025 19:13 kuqlalı »

#6 - 22.05.2025 02:22
Merhaba.

Şikayeti inceledik.

Şikayetin tamamında iki tarafında GBI bölgede agresif rolü bulunuyor, bu seferlik tüm tarafları uyarıyoruz, tekrarında ceza alacaksınız.

Bir ihlal olduğunda ihlal ile karşılık vermek, sizin yaptığınız ihlali meşru kılmaz, eğer bir ihlal varsa role uyun, ardından şikayet açın.

K/A