Konu: Lily_Foster ooc ticaret + Mülk ve Ticaret Kuralları  (Okunma sayısı 607 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.05.2025 19:30
Tekrar belirtmek isterim ki:

Senin "OOC ticaret yapmadım" savunman, videolardaki açık ses kayıtlarıyla çelişmektedir. Özellikle şu cümleler senin ağzından birebir çıkmıştır:

“adminlerden yana sıkıntı yok”

“hallederim ben onu sana”

“1 dolara vermiycem ki onu ayarlıycaz”

“ne 500’ü oğlum 800 diyorum”

Bu ifadeler fiyat limitini bilmediğini değil, bilip kasıtlı olarak aşmak üzere pazarlık yaptığını net şekilde göstermektedir. Üstelik silahı ederinin neredeyse iki katına (1.000.000$) satıyorsun ve hâlâ "iade edin silahımı" diyorsun.
Kural ihlaliyle elde edilen para ya da malın iadesi olmaz.
Kendi kuralsız ticaretinin mağduruymuşsun gibi davranman komik ve mantıksız.

Ayrıca "kural yeni değişti" demen de asılsız. Bu fiyat listesi uzun süredir geçerli ve kurallarda da açıkça yazıyor. Eğer gerçekten 5 yıldır oynuyorsan bu kurallara hâkim olman gerekirdi.
Değilsen de cehalet kimseyi cezadan kurtarmaz.

Senin kendi ağzınla yaptığın bu konuşmalar hem fiyat limitinin bilinçli şekilde aşıldığını hem de OOC ticareti ima ettiğini ortaya koymaktadır.
Ayrıca Discord kullanıcı adın, videoda net şekilde teyit edilmiştir.

Bu durumda hâlâ "OOC ticaret yapmadım" demen sadece inkar anlamına gelir.
Tüm deliller ortadadır.

Kısacası:

OOC ticaretin maddi ve sözlü kanıtı mevcuttur

Bilinçli şekilde silah fiyat limiti ihlali yapılmıştır

Forum ortamında küçük düşürmeye yönelik ifadelerin de cezaya dahil edilmelidir

#11 - 15.05.2025 19:36
Ek olarak silah iadesine gelecek olursak; kendisine 1.000.000$'ı vereyim silahımı geri versin. Kuralı her ne kadar o bilmiyorsa bende bilmiyordum, 525.000$ sınır olduğunu bilsem silahı satmazdım. :) İyi forumlar tekrardan.
kuralı kendisi biliyor kendisi ile pmden chatleşmelerimiz üzerine bu durumu belirtmesini söyledim kendisi silahı bu durumu bilerek almış

#12 - 15.05.2025 19:36
Fazla iletiye gerek yok, sonuçlanabilir.

#13 - 15.05.2025 19:46
Sonuçlanabilir herşey açık ortada.

#14 - 15.05.2025 20:24
İnceleniyor.

#15 - 16.05.2025 15:53
Log kontrolü sağlandı. Lily Foster karakteri yasaklandı.

K/A