Konu: Ringo_Kurogami DM  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 14.05.2025 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ringo  Ringo_Kurogami

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ahmet2334     Leonardo_Simonetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2025 22.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Huntley ile şehirde dolaşırken Ringo karakteri sürdüğü canavar kamyon ile bana birçok kez çarpmaya çalıştı sonra ben suçluymuşum gibi bana yükselmeye çalıştı en sonunda ben hooduma giderken takip etmiş ve bana hoodumda ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.05.2025 23:06
şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.05.2025 18:48
İyi forumlar, görüntüyü şimdi tam ekran yaptım ve gördüm. Ters yönden geldikleri için aracıma çarptılar ve aracım bozuldu, bunun üstüne agresif rol sergilediler. Bizde arkadaşları takip etmeye başladık. Araçla birçok kez duvara vs vurmasına rağmen devam ettiler, en son aracın bozulacağını anlayıp hooda çektiler ve rol gerçekleşti. Rolde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 15.05.2025 18:52 ringo »

#3 - 17.05.2025 21:22
Merhaba şikayet tarafımızca incelenmiştir.

Kavga, tartışma gibi olayları silahlı bir role döndüremezsiniz.

DM kapsamında cezalandırılacaksınız.

K/A