Savoir Group, medya, eğlence, etkinlik yönetimi ve yaratıcı üretim alanlarında faaliyet gösteren çok yönlü bir oluşumdur. Bizim için iş yalnızca üretmek değil; kalıcı bir kültür yaratmaktır.
Vortex Club gibi projelerimizle, eğlenceyi güçlü medya refleksleriyle birleştiriyor; içeriklerimizi kendi stüdyomuzda üretiyor, tüm süreci deneyimli iç ekiplerimizle yönetiyoruz.
Yaratıcılığı bir değer değil, sorumluluk olarak görüyor; dijitalden sokağa, her platformda özgün ve etkili deneyimler tasarlıyoruz. Savoir olarak, yaptığımız her işte iz bırakmak değil; ait olduğumuz kültürü ileri taşımak istiyoruz.

Vizyonumuz
Savoir Group olarak vizyonumuz; yerel dokuyu küresel bir bakış açısıyla harmanlayan, yenilikçi projelerle sektör dinamiklerine yön veren ve her adımında etik değerlere bağlı kalan sürdürülebilir bir yapı inşa etmektir. Teknolojiyi, insanı ve sanatı bir araya getirerek, geleceğe ilham veren yaratıcı bir platform olmayı hedefliyoruz.
Misyonumuz
Bünyemizde yer alan Vortex Club, bu vizyonun sahadaki en güçlü yansımalarından biridir. Etkinlik tasarımı, içerik stratejisi, medya/PR iletişimi ve dijital prodüksiyon gibi alanlarda fark yaratmayı amaçlıyoruz.
Her biri alanında uzman birimlerden oluşan iç yapımız, yaratıcı sürecin sorunsuz ve verimli şekilde işlemesini sağlar. Sahne önünde ya da perde arkasında, tüm ekiplerimiz ortak bir amaçla hareket eder: Değer üreten, iz bırakan ve hafızalarda kalıcı işler ortaya koymak.

Savoir Group, yaratıcı üretimden sahne arkasına kadar tüm süreçleri kapsayan entegre bir yapıya sahiptir. Stüdyo departmanımız, müzikten videoya, dijital içeriklerden yayıncılığa uzanan görsel-işitsel prodüksiyonların teknik ve kreatif merkezidir. Etkinlik & Operasyon ekibimiz, başta Vortex Club olmak üzere tüm projelerde organizasyon, sahne tasarımı, lojistik ve deneyim yönetimini üstlenerek her etkinliğin kusursuz işlemesini sağlar. Tüm bu üretim sürecinin dış dünyadaki yansımasını ise Medya/PR departmanımız yönetir; kurumsal iletişimden dijital medya stratejilerine, marka konumlandırmadan kampanya planlamasına kadar uzanan yapısıyla, Savoir’ın şehirle ve dijital evrenle kurduğu bağı güçlendirir.
.
Yönetim Kurulu
Annabelle Wildfrey Founding Architect Yönetim Kurulu Başkanı
|