Konu: [06.05.2025 - Leo Marchenko B.L.K.]  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 06.05.2025 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Marchenko (Maskeli_59485) @allyredrose

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 12) BİRLİK LİDERİ KURALLARI
Birlik liderlerine karşı sözlü de dahil olmak üzere hiçbir şekilde aşağılayıcı rol girişimi yapılamaz.
Birlik liderlerinin kaçırılması yasaktır. Bu kurala rağmen kaçırılmayacağını bilerek birlik liderlerinin savaşta sürekli öncü piyade gibi davranması bir ihlal niteliğindedir.
Onaylı Hood birliklerin liderleri dahil olmak üzere 4 kişi birlik yetkilisi kabul edilmektedir. Birlik lideri kurallarından yararlanabilirler.
Birlik liderlerine karşı geçici hasar vb. hiçbir fiziksel girişim yapılamaz.
Birlik liderleri Onaylı Hood dahil olmak üzere hiçbir yerde gasp işlemi gerçekleştirilemez.
Birlik liderleri bu kurallara karşı güvenip korkusuz rol sergilemeleri durumunda FM tarafından işlem uygulanır. FM yetkililerinin inisiyatifine bağlı olarak OOC ceza, birlik liderinin yasaklanması veya direkt birliğin yaptırım alması yönünde olabilir. FM bu konudaki haklarını gizli tutar ve sorgulanamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik liderlerindenim ve oluşum bölgesinde aşağılayıcı rol yapılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli kanıtlar mevcut, şikayet hızlı sonuçlanırsa sevinirim.

#1 - 06.05.2025 21:13
Bu rol yaşanırken R11 olan kardeşimizi sırf ceza almam için R20'ye çekmişler, işin komik yanı kurallarda yazdığı üzere bu "aşağılayıcı rol dokunulmazlığı" hakkına güvenip mi çaldın rolde motorumuzu? Biz motor kulübüyüz kardeşim, motorumuzu çalıp kaçarsan karşılığını veririz. @Apollon isimli yetkili de motoru çaldıktan sonra motoru bırakıp kaçtığın garajdaydı ve rolün bir kısmına şahit oldu. Savunmam bu kadar olacaktır, sonuçlanabilir.

#2 - 06.05.2025 21:14
Bu rol yaşanırken R11 olan kardeşimizi sırf ceza almam için R20'ye çekmişler, işin komik yanı kurallarda yazdığı üzere bu "aşağılayıcı rol dokunulmazlığı" hakkına güvenip mi çaldın rolde motorumuzu? Biz motor kulübüyüz kardeşim, motorumuzu çalıp kaçarsan karşılığını veririz. @Apollon isimli yetkili de motoru çaldıktan sonra motoru bırakıp kaçtığın garajdaydı ve rolün bir kısmına şahit oldu. Savunmam bu kadar olacaktır, sonuçlanabilir.
Daha öncedende R20 üyelerdendim, motor falanda çalınmadı. Motorun çalınma olayı bu konuyla ilgili değil, gerekli kanıtların mevcutsa sun. Yoksa burayı oyalama dostum.
« Son Düzenleme: 06.05.2025 21:17 blacklagoon »

#3 - 06.05.2025 21:26
Bir birlikte üç kişi R20 olması ne kadar mantıklı tartışılır ama, arkadaşların bizim ceza almamız için yaptığı haraketler oldukca komik. Bizim oyunda üstemizden gelemedikleri için sırf bu şikayetin onların lehine sonuçlanabilmesi adına 1. seviye hesabı R20'ye çekiyorlar.

EK OLARAK : "Bu rol motor çalınması üzerine gerçekleşmedi diyerek" yalan söylemekten de çekinmiyorsunuz çok komik, bu açıkça yönetimi kandırma çabasıdır ve benim attığım ss de bu görülmektedir. Sağ alttan saate bakarak rolün hangi olay üzerine gerçekleştiğini gayet net şekilde görebilirsiniz. Arkadaşa ayrıca söylediği yalandan dolayı işlem yapılmasını talep ediyorum.

#4 - 06.05.2025 21:36
Alıntı
Bir birlikte üç kişi R20 olması ne kadar mantıklı tartışılır ama, arkadaşların bizim ceza almamız için yaptığı haraketler oldukca komik.

Bunu söyleyerek kurallara hakim olmadığını bir kez daha göstermiş oluyorsun dostum, açtığım şikayet konusunu okumaya tenezzül bile etmemişsin. Her şeyi bir kenara bırakıp sunucu kurallarını okuyup öğrenmeni tavsiye ederim. Bir oluşumda en fazla 4 kişi oluşum lideri olarak kabul edilebiliyor, ben her zaman R20 rütbesindeydim. Kanıtların varsa ortaya sun, yoksa bu devam ettiğin gibi burayı boş iletiler ile doldurma. Rica ediyorum.

#5 - 06.05.2025 21:49
Bir birlikte üç kişi R20 olması ne kadar mantıklı tartışılır ama, arkadaşların bizim ceza almamız için yaptığı haraketler oldukca komik. Bizim oyunda üstemizden gelemedikleri için sırf bu şikayetin onların lehine sonuçlanabilmesi adına 1. seviye hesabı R20'ye çekiyorlar.

EK OLARAK : "Bu rol motor çalınması üzerine gerçekleşmedi diyerek" yalan söylemekten de çekinmiyorsunuz çok komik, bu açıkça yönetimi kandırma çabasıdır ve benim attığım ss de bu görülmektedir. Sağ alttan saate bakarak rolün hangi olay üzerine gerçekleştiğini gayet net şekilde görebilirsiniz. Arkadaşa ayrıca söylediği yalandan dolayı işlem yapılmasını talep ediyorum.

Burada açıkça kanıtladığım üzere yönetimi kandırma çabasına girdin ve aksini gösterdim. Burada açıkça yalan söylediğini göz önünde bulundurursak "Başından beri R20 rütbesindeyim" sözünün de yalan olma ihtimali mevcuttur (Zaten yalan fakat elimde maalesef kanıt yok buna dair), elimde senin ne zaman R11 olduğun ne zaman R20 yaptıklarının ss'i yok ama 1. seviye karakterinin R20 olmasından zaten konu gayet açık. Ayrıca bizimle yaptığın ve rol ss'ini çıkardığımız bir rol mevcut, bknz:

"Güya en baştan beri birliğinde R20 rütbesindeydin", rol ss de göründüğü üzere kendi birliğini bize kötülüyorsun ve burada yaptığın rol, R20 bir karakterin rolü gibi durmuyor. Kaldı ki madem baştan beri R20'sin, rol içerisinde senin R20 olduğunuzu bilmemiz zaten imkansız böyle bir rol yaptığın için, bizi lekelemek için şikayet açtığınız ve yönetimi kandırmaya çalıştığınız gayet ortada.

Yukarıda attığım rol ss'in daha öncesini de aşağıya bırakıyorum, bu karakter IC de bize kendini R20 gibi tanıtmadığından, en başından R20 ise bile bunu forumdan mix yapmadan öğrenemeyiz.

#6 - 06.05.2025 21:57

Burada açıkça kanıtladığım üzere yönetimi kandırma çabasına girdin ve aksini gösterdim. Burada açıkça yalan söylediğini göz önünde bulundurursak "Başından beri R20 rütbesindeyim" sözünün de yalan olma ihtimali mevcuttur (Zaten yalan fakat elimde maalesef kanıt yok buna dair), elimde senin ne zaman R11 olduğun ne zaman R20 yaptıklarının ss'i yok ama 1. seviye karakterinin R20 olmasından zaten konu gayet açık. Ayrıca bizimle yaptığın ve rol ss'ini çıkardığımız bir rol mevcut, bknz:

"Güya en baştan beri birliğinde R20 rütbesindeydin", rol ss de göründüğü üzere kendi birliğini bize kötülüyorsun ve burada yaptığın rol, R20 bir karakterin rolü gibi durmuyor. Kaldı ki madem baştan beri R20'sin, rol içerisinde senin R20 olduğunuzu bilmemiz zaten imkansız böyle bir rol yaptığın için, bizi lekelemek için şikayet açtığınız ve yönetimi kandırmaya çalıştığınız gayet ortada.

Yukarıda attığım rol ss'in daha öncesini de aşağıya bırakıyorum, bu karakter IC de bize kendini R20 gibi tanıtmadığından, en başından R20 ise bile bunu forumdan mix yapmadan öğrenemeyiz.

Bunlar daha önceden R20 rütbesine dahil olmadığıma dair kanıt niteliği falan taşımıyor dostum. Ben hep R20 rütbesindeydim, korkunç egondan dolayı buna inanmak istemiyorsun anlaşılan. MC rolleri döndürüyorsun ve daha NOMAD kültürüne bile aşina değilsin, verdiğin rolsslerde karakterim yalancıyı oynuyor, buna dair rolsslerim mevcut ve ekte veriyorum.

Elinde somut bir delil olmadığından burayı oyalamaya çalışıyorsun ve adıma iftiralar atıp beni yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorsun, lütfen bunu yapma dostum.

« Son Düzenleme: 06.05.2025 22:00 blacklagoon »

#7 - 06.05.2025 22:04
Madem yalancıyı oynuyorsun kardeşim, benim roldeki karakterim bunu nereden bilebilir? Leo Marchenko karakteri için motorunu çalan bir şahıstan ibaretsin ve üzerinde yeleğini  belirten bir "/sdo" da bulunmamakta. Bunu bana rolde belirtmedin ve ben de ona göre rolledim, dikkat edersen hala benim attığım ss de bile dönen rolde "arkadaşlarımın bölgesinde bir motor buldum" diyorsun, yani hala lider olduğunu belirttiğin bir rolün yok. Şikayeti açmaktaki asıl niyetin ve bahsi geçen rolün bizim motorumuzun çalınması üzerine gerçekleşmediğine dair söylediğin ve aksi kanıtlanmış olan yalanın açıkça belli oluyor. Her yazdığıma cevap vermek yerine rolün bir kısmına şahit olan @Apollon (Akusan_Muzan) karakterinin ve diğer yetkililerin şikayetini değerlendirmelerine izin vermeye ne dersin?

#8 - 06.05.2025 22:13
Madem yalancıyı oynuyorsun kardeşim, benim roldeki karakterim bunu nereden bilebilir? Leo Marchenko karakteri için motorunu çalan bir şahıstan ibaretsin ve üzerinde yeleğini  belirten bir "/sdo" da bulunmamakta. Bunu bana rolde belirtmedin ve ben de ona göre rolledim, dikkat edersen hala benim attığım ss de bile dönen rolde "arkadaşlarımın bölgesinde bir motor buldum" diyorsun, yani hala lider olduğunu belirttiğin bir rolün yok. Şikayeti açmaktaki asıl niyetin ve bahsi geçen rolün bizim motorumuzun çalınması üzerine gerçekleşmediğine dair söylediğin ve aksi kanıtlanmış olan yalanın açıkça belli oluyor. Her yazdığıma cevap vermek yerine rolün bir kısmına şahit olan @Apollon (Akusan_Muzan) karakterinin ve diğer yetkililerin şikayetini değerlendirmelerine izin vermeye ne dersin?

Karakterim bir R20 üyesi ve sizin bölgenizde yapılan rolden sonra yeleğini aldı, bunların kanıtı rolsslerde mevcut. (Lofty Empires Oluşum Tanıtımından ileti tarihlerine bakılabilir.) Bahsettiğin şeyi rol esnasında belirtmek zorunda falan değildim, kuralları bilmediğini her iletinde kat kat daha çok belli ediyor ve kendini komik duruma düşürüyorsun dostum. Yapma bunu, ortada somut bir delilin yok zaten. Kararı yetkililere bırakıyorum, tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek.

#9 - 06.05.2025 22:16
Bir birlikte en fazla 4 birlik lideri bulunabilir bunlardan birisi ise lagoon, nomad lideri ve yardımcısı rolü yapıyoruz bunlar bizim için birlik lideri olarak geçmekte, bahsi geçen 1 levelsin bizimle rol ss yaptın sohbetleri ise tamamen yalandır, Roland tarafınca rolde Noah'a görevlendirilme verilmiştir, onların sohbetlerini dinlemesi için bu rolleri tanıtımımda görebilirsiniz,  R11 olduğuna söylüyorsun buna dair bir kanıt bile sunmuyorsun, Dediğim gibi adamlar ile role gittiğinde bir sdo belli etmesine gerek yok zorunda değil çünkü sizinle rol yapmasının görevini tamamladığı ardından yeleğini alıyor. Santos'dan gelen bir karakteri oynatıyor Noah, buna karşı bir itirazınız var ise oluşum şikayet açabilirsiniz. Teşekkürler, ekibim tarafınca savunmam bitmiştir.