Konu: Francesco Antonelli - Aktif çatışma rolünde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 332 defa)

#0 - 06.05.2025 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Viesta  - Francesco Antonelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.05.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün karşı tarafla girdiğimiz silahlı çatışmada yine aynı oyuncu, saldırı başlar başlamaz bağlantısını kopardı. Bu, gün içinde üçüncü kez tekrarlanıyor. İlk ikisinde iyi niyet gösterip altan aldım, insiyatif kullanarak durumu tolere etmeye çalıştım ama artık bu durum süreklilik kazandı ve RP bütünlüğünü ciddi şekilde baltalıyor.

Savaş halindeyiz, bu birliğe dönük organize bir saldırı RP’si yürütüyorum. Karşı tarafın her seferinde bağlantısını kesip ortadan kaybolması hem emeğimi hem de süreci değersiz hale getiriyor. Bu sadece bana değil, olaya dahil olan tüm oyunculara zarar veriyor.

Elimde video/kayıt gibi kanıtlar mevcut. Daha önce de benzer şekilde bağlantı koparıp geri dönmediği anlar oldu. Artık bunun basit bir bağlantı problemi olmadığını, bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Çünkü iyi niyetle yaklaşıp esnek davrandıkça bu tür suistimallerin arttığını görüyorum.

Kolay gelsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, bu oyuncunun bağlantısı her seferinde çatışmanın tam kritik anında kopuyor ve uzun süre geri dönmüyor. Bir iki defa olsa belki tesadüf diyebilirim ama bu kadar tekrar eden bir durumun artık bilinçli bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Ben bugüne kadar oyun içi düzeni korumak adına yapıcı davrandım, iyi niyetle yaklaştım. Ama bu kişi açık şekilde kuralları hiçe sayıyor ve sadece benim değil, olaya dahil olan herkesin emeğini çöpe atıyor. Hepimiz buraya zaman harcıyor, emek veriyoruz. Bu tarz davranışlar sadece o anki RP’yi değil, genel oyun kalitesini de mahvediyor.

Eğer bu tarz kişiler cezalandırılmazsa, diğer oyuncular için de kötü bir örnek olur. Bu yüzden en ağır yaptırımın uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 06.05.2025 12:47
Hakkımda şikayet açılmış, savunma yapmak isterim;

Öncelikle algı yaratmamalısın, hiç bir şekilde bilerek oyundan çıkmıyorum, iki defa oyundan crash yedim, crash yedikten sonra ooc hayatım olduğu için beni içeriden çağırdılar, yaklaşık 5 dakika sonra geldiğimde tekrar oyuna girdim, sonrasında sen bana ateş ederken tekrar crash yedim.

Kanıtı : https://hizliresim.com/fuujw3x

#2 - 06.05.2025 20:01
Hakkımda şikayet açılmış, savunma yapmak isterim;

Öncelikle algı yaratmamalısın, hiç bir şekilde bilerek oyundan çıkmıyorum, iki defa oyundan crash yedim, crash yedikten sonra ooc hayatım olduğu için beni içeriden çağırdılar, yaklaşık 5 dakika sonra geldiğimde tekrar oyuna girdim, sonrasında sen bana ateş ederken tekrar crash yedim.

Kanıtı : https://hizliresim.com/fuujw3x

Karşı tarafın yaptığı savunmayı inandırıcı bulmuyorum. “Crash” olayının bilerek yapıldığı çok açık. Ne tesadüftür ki, her defasında ben müdahalede bulunduğum anda crash yaşanıyor. Bu durumun bir rastlantı olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca, “özel hayat” gibi gerekçeler beni ilgilendirmez. Oyun içerisindeki bir etkileşimde bulunuyorsak, tarafların sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekir. Bu şekilde davranarak karşı tarafa zaman kazandırmaya çalışmak veya olaydan kaçmak, oyunun ciddiyetine ve emek veren oyunculara saygısızlıktır.

Paylaşılan ekran görüntüsünün de “hazırda tutulmuş” olması, bu davranışın bilinçli ve planlı bir şekilde yapıldığını düşündürüyor. Olayların akışına ve zamanlamaya baktığımızda, tüm anlatım bana oldukça zorlama ve gerçek dışı geliyor.
Kişinin en ağır cezayı almasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 06.05.2025 20:04 LoTus0 »

#3 - 06.05.2025 20:58
Hiç bir şekilde bilerek crash yedirmedim, zaten bilerek crash yedirmeyi bilmiyorum, ooc sicilimi inceleyecek olursak bu tür bir olaydan hiç jail yemedim, bunu göz altında bulundurarak yorum yap.

#4 - 06.05.2025 23:29
Hiç bir şekilde bilerek crash yedirmedim, zaten bilerek crash yedirmeyi bilmiyorum, ooc sicilimi inceleyecek olursak bu tür bir olaydan hiç jail yemedim, bunu göz altında bulundurarak yorum yap.

Eğer sicile bakarak değerlendirme yapılacaksa, herkes 'bilerek yapmadım' diyerek suistimal edebilir. Bu tarz bir davranış, yönetimi yanıltmaya çalışmak anlamına gelir ve ek ceza sebebi olur. Lütfen durumu açık ve dürüst şekilde ifade et.

#5 - 07.05.2025 09:31

Eğer sicile bakarak değerlendirme yapılacaksa, herkes 'bilerek yapmadım' diyerek suistimal edebilir. Bu tarz bir davranış, yönetimi yanıltmaya çalışmak anlamına gelir ve ek ceza sebebi olur. Lütfen durumu açık ve dürüst şekilde ifade et.
Herşey açık ve net ortada, crash yediğim kısmın kanıtıda var hiç bir şekilde bilerek crash yedirmedim, öyle bir şey varmı bilmiyorum, iftira atarak bir yere varamazsın, iftira atmaktan vazgeç artık.

#6 - 07.05.2025 09:34
Kesinmiş gibi konuşuyorsun, bu iftiraya girer dostum, sen videonu attın bende kanıtımı attım, artık sus ve adminin sonuçlandırmasını bekle.

#7 - 07.05.2025 19:47
Kesinmiş gibi konuşuyorsun, bu iftiraya girer dostum, sen videonu attın bende kanıtımı attım, artık sus ve adminin sonuçlandırmasını bekle.

Kimsin de bana “sus” diyorsun? Burası mahalle kavgası değil, forum. Herkes burada yaşananları yazar, kanıtını koyar, konuşur. “Sus” demekle beni bastırabileceğini sanıyorsan, yanlış adrestesin.
Senin şu “crash yedim” hikayene inanmamı bekliyorsan, biraz daha sağlam bir şeyle gelmen lazım. Çünkü ilginç bir şekilde, ne zaman seni zorlasam, bir şekilde sistemin çöküyor. Aynı gün içinde iki kez, üstelik sana ateş ettiğim sırada oluyorsa kusura bakma ama bunu kimse "tesadüf" diye yutmaz.
Paylaştığın SS'in log yok, videon yok. Sadece “bak crash olmuşum” diyorsun. Güldürme beni. Böyle bir şeyle kendini temize çıkarmaya çalışman bile başlı başına komedi.
Üstüne bir de çıkıp bana “iftira atıyorsun, sus artık” diyorsun. Sen ne sanıyorsun burayı? Yediğin her eleştiriyi “iftira” diye etiketleyip, her önüne geleni susturabileceğini mi düşünüyorsun? Sana kötü bir haberim var: Bu kafayla hiçbir şeyin altından kalkamazsın. Ben ne gördüysem onu yazdım, senin gibi ekran görüntüsüyle değil, olayı baştan sona videoyla ortaya koydum.
Kendi açıklarını kapatamayıp, sonra da "iftira", "sus" diyerek milleti yıldırmaya çalışmak senin tarzın olabilir ama bana işlemez. Hatalıysan özür dilersin, hatasızsan da adam gibi beklersin. Ama bana üslup yaparsan, ben sana karşı iki katı sert dönerim fakat senin seviyene düşmeyeceğim. :)
« Son Düzenleme: 07.05.2025 19:54 LoTus0 »

#8 - 07.05.2025 19:53
Ve şunu da ekleyeyim:
Madem sistemin crash veriyor, o zaman bunun riskini alıp oyuna gireceksin. Oyuna girdiysen tüm sorumluluk sende. Bahane üretmek, sistemime crash girdi demek seni kurtarmaz. Oyun kurallarına uymak herkesin görevi.

Ben burada oyunu baltalayan değil, mağdur olan tarafım.
Bu sebeple, şahsın gerekli cezayı almasını tekrar ve net şekilde arz ediyorum.

#9 - 07.05.2025 20:28
@Apollon Sonuçlanabilir.