Merhabalar, şimdiye kadar herhangi hile ve türevi bir dosyayı GTA dosyamın içine atmamaya/bulundurmamaya her daim özen gösterdim, keşke bilincinde olmadan yaptığım eylemi fark ettiğinizde buraya başvurmak yerine uyarsaydınız. Şikayeti onaylayan arkadaş gibi büyük insanlar ne için böyle küçük işlere şahit olup arka çıkar anlamıyorum. Geçen günlerde gözüme güzel gelen bir GTA'yı başka bir sunucuda oynayan arkadaşımdan rica ettim, indireli 2-3 gün oldu fakat çok fazla aktif olamadığımdan dolayı inceleme fırsatım olmadı. Araç godu nedir cleo mudur asi midir bilmem, daha önce de kullanmadım. Zaten bunu kullanmamı gerektirecek tek bir sebep yok, ne gibi bir avantaj sahibi olacağım? Ne çatışıyoruz, ne savaşıyoruz. Normal araç sürerken niye god kullanayım? Şimdi GTA'mı sıfırlıyorum, hata olduğunun farkındayım yine de FM ekibinin insiyatifine kalmış bir durum. Orada kendime üstünlük sağlatacak herhangi bir şey de yapmadım. Emin olun oyun ekranında herhangi bir activated ya da hilenin devreye girdiğini gösteren bir uyarı olsa ve bilincinde olsam, sıfırlardım gtamı.