Konu: [28.04.2025] Ares_Ivanov  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 28.04.2025 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ares_Ivanov @aresama300ton

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kurallara göz atmayı geçtim, iyi niyetle yardımcı olmaya çalışmak bile fayda etmiyor bazen ss'lerde görüldüğü üzere, ben  saatlerimi verip meslek kasarken, birisi son dakika benim gişeme yetişmeye çalışacak diye aracımın patlalaması ve tüm yolu tekrar sıfırdan gitme şüphesi yaşamak istemiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :manifdog

#1 - 28.04.2025 19:43
Sunucuda yeniyim 2 seviyeyim sunucuyu çözmek amaçlı meslekleri deniyorum bunun için gelip ticket açman bile saçma bir kin realda böylemisin bilmiyorum ama hiç sanmıyorum neyse.1 Kez arkadaşın gişeden geçiş yaptim o da yan yana gidiyorduk diye oldu zaten pit atmadım birşey yapmadim dokunmadım bilene.

#2 - 28.04.2025 21:06
IRL, hayatım seni gram ilgilendirmiyor ne yazık ki, hususi olarak geçmemen için bekledim yandan zorlayıp geçtin, sonrasında uygun şekilde yardımccı olmak için uyardım yeni başladığını dünüşerek senin ss'lerde gözüken uslübün nasıl biri olduğunu gösterir  şahsım adına diyeceklerim bu kadar, oyunda zaten uyarmaya çalıştığım halde konuşma tarzın burada olduğu gibi yanlış, öğrenmek dinlemek yerine ofansif algılayıp cevap vermene gerek yok, karar ne olursa olsun artık gişeden geçmeme kuralının "KAYNAK ANONİM." olmadığını öğrenmiş oldun ss'te yazdığın gibi, bi' nebze bir şey öğretebildiysem ne mutlu bana, iyi roller dilerim, hayırlı olsun sunucudaki serüvenin.

#3 - 28.04.2025 21:51
@aresama300ton

Şikayeti detaylı inceledim, bu seferlik sözlü uyarı ile şikayet kapatılacak. Tekrarı halinde 2 kat ceza uygulanabilir, bilginize.

K&A