Konu: Naheem_Dunn-Maskeli_39364-Maskeli_58598 [DM + PG (SKİ)]  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 25.04.2025 12:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naheem_Dunn @token Maskeli_39364 Maskeli_58598

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamie_Tyzee @Lorienn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2024 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + PG (3.6 silah kuralları.)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamie Tyzee karakteriyle yolda ilerlerken durduk yere ateş açıyorlar, ateş açmaya dair herhangi bir emotede göremiyoruz, böylelerini sunucuda görmek gerçekten üzücü  :'(

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ha9ceo7

Ek açıklamalar(varsa): Rol denen şeyi agresif rol ve dm sanan bir kitle var gerçekten yakışmıyor böyle bir ortamında böyle arkadaşları görmek  :garip:

#1 - 25.04.2025 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum. Dm'ci tayfanın temizlenmesi grektiğini düşünüyorum. :)

#2 - 25.04.2025 21:22
Yeterli olur umarım dostum, DMCİ Tayfa dediğin birliğin R15  ve üstü insanlar, nerede ne yapacaklarını gayet iyi biliyorlar. Sizin gibi troll arkadaşlara da maalesef böyle cevap vermek kalıyor, yoksa akıllanmıyorsunuz, şikayetine karşılık iki ekran görüntüsü yeterli olacaktır. Ayrıca arkadaşlar CAR DM attığından dolayı da bu yola başvuruldu. PM yazışmalarınada bakarakta anlayabilirsiniz.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#3 - 25.04.2025 23:38
Car Dm atmışım, bunun kanıtıt yazışmalarmış arkadaşını yolda görüyoruz sistemsel olarak yaralıyken iyi misin diyoruz gayet normal şekilde ayağım kaydı diyor sistemsel olarak kalkar kalkmaz yürüyüp gidiyor agresifi yapanda arkadaşın R15 üstüsün ama bu yüzden sıkılmayacağını bilmiyorsun komik.

#4 - 26.04.2025 03:24
Şikayeti incelediğimizde LEGAL bir karakterle BRIMS isimli tehlikeli bölgede yaptığınız rolün kanıtlarını görüyoruz, savunmaya gelecek olursak savunma yeterli gözüküyor.

Hatırlatma: Legal bir karakter yönettiğimizi unutup Tehlikeli Bölge diye bahsi geçen onaylı hoodlarda o birliğin üyelerine karşı Fear RP yapmanız zorunludur.