Konu: Jamie_Tyzee - silent  (Okunma sayısı 374 defa)

#0 - 24.04.2025 15:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamie_Tyzee @Lorienn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Naheem Dunn , Enrique Venegas, Michael Carcassa, Lauren Hawkins.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yapıyorduk, arkadaş bir anda Michael karakterini düşürdü, düşürünce de sistemsel olarak silah eline geldiğinden dolayı "Silah çıkarttı" diyip, ateş etmeye başladı. Trajedik sonda ateş etmeye başladıktan sonra Michael hariç herkesi vurmasıydı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ilk hesabı değil sanırsam, üstünde olan mülkiyetini başka birilerine dağıtabilir, log kontrolü de yapılırsa sevinirim.

#1 - 24.04.2025 16:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.04.2025 17:50
Dostum Dosh'la konuştum bende yere düşmeden önce silah çektiği görülüyor kısaca bug oluyor steelseries gg kullandığım için ALT+S ile son bir dakikanın kaydını alıyorum Dosh beni kicklediği için kaydım yok kullandığım programda oyun içerisindeyken kayıt alabiliyorsun, ayrıca Silentten şikayet açmışsın Micheal dışında herkesi vuruyor diyorsun Micheal ve Enrique dışında bir karakter hasar almıyor Enrique'ye isteğim dahilinde sıkıyorum sen sanırım istemeden Silent'le sıktığımı düşünüyorsun (iki karakter beraber agresif role girdikleri için). Bu zamana kadarki bütün şikayetlerimi inceleyebilirsin hepsinde elbet kaydım var ve hiç bir tanesinde hileye dair hiç birşey göremezsin. Dosh ve Enrique'den bu olay üzerine bug olduğuna dair PM'den özür diledim, ikisinden de "sorun yok, daha dikkatli ol,iyi roller" cevabı aldım.
 Şimdi sana birazcık silent aim'den bahsedeyim dostum, silent aim dediğin şey ben nereye ateş edersem edeyim, aimimin en yakınındaki kişinin hasar almasını sağlayan bir hiledir, senin kaydında'da açıkça görünüyorki 3 mermi kaçırıyorum ve olaydaki hiç bir karakter hasar almıyor bu hile kullanmadığımın açıkça kanıtıdır. İlk başta Micheal yani dosh'un ölüsüne ateş ediyorum sonraki mermilerimi direkt Enrique'yi hedef alıyorum

#3 - 24.04.2025 18:18
Alıntı
Dostum Dosh'la konuştum bende yere düşmeden önce silah çektiği görülüyor kısaca bug oluyor steelseries gg kullandığım için ALT+S ile son bir dakikanın kaydını alıyorum Dosh beni kicklediği için kaydım yok kullandığım programda oyun içerisindeyken kayıt alabiliyorsun, ayrıca Silentten şikayet açmışsın Micheal dışında herkesi vuruyor diyorsun Micheal ve Enrique dışında bir karakter hasar almıyor Enrique'ye isteğim dahilinde sıkıyorum sen sanırım istemeden Silent'le sıktığımı düşünüyorsun (iki karakter beraber agresif role girdikleri için).

Bana bir şeyden bahsetmene gerek yok, hileden anlayan admin zaten direkt olarak işlem uygulayacaktır. Savunmanı bitirdiğini düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#4 - 24.04.2025 18:26
Sahitligimi onaylıyorum, arkadasımız sayesinde silent aim'in ne olduğunu da öğrenmiş olduk. Teşekkürler Jamie_Tyzee!  🙏🏻

#5 - 24.04.2025 18:47
Alıntı
Dostum Dosh'la konuştum bende yere düşmeden önce silah çektiği görülüyor kısaca bug oluyor steelseries gg kullandığım için ALT+S ile son bir dakikanın kaydını alıyorum Dosh beni kicklediği için kaydım yok kullandığım programda oyun içerisindeyken kayıt alabiliyorsun, ayrıca Silentten şikayet açmışsın Micheal dışında herkesi vuruyor diyorsun Micheal ve Enrique dışında bir karakter hasar almıyor Enrique'ye isteğim dahilinde sıkıyorum sen sanırım istemeden Silent'le sıktığımı düşünüyorsun (iki karakter beraber agresif role girdikleri için).

Bana bir şeyden bahsetmene gerek yok, hileden anlayan admin zaten direkt olarak işlem uygulayacaktır. Savunmanı bitirdiğini düşünüyorum. Sonuçlanabilir.
Dostum dalga mı geçiyorsun adminlerin anladığına eminim fakat senin gta san andreas'den ve silent'ten anladığını sanmıyorum, oyun o kadar eski'ki animasyonlar herkeste farklı görünüyor, Michael isimli şahıs direkt dibimde olduğu için silahı senin görüşünde karakter kendine çekerek tutuyor olay bu, sende yere bakarak sıkıyorum başkasında direkt adama bakıyorum bu bir hile kanıtı değildir, sen nasıl görüyorsan herkeste öyle gözüktüğünü sanıyorsun sanırım.

#6 - 24.04.2025 19:42
Sahitligimi onaylıyorum, arkadasımız sayesinde silent aim'in ne olduğunu da öğrenmiş olduk. Teşekkürler Jamie_Tyzee!  🙏🏻
Rica ederim aslan dostum benim.

#7 - 24.04.2025 20:12
Olayla alakam yok fakat yorum yapmak istiyorum. Jamie karakterinin ateş açtığı iki karakter var ayakta olan arkadaşa sıkarken arkadaş hareket halinde olduğu icin mermiyi kaçırıyor arabaya denk geliyor birtanesi attığın ss te de ve kafa hizası diyorsun silent olsaydı zaten bir canlı olan lauren karakteri düşmez miydi? Karakter hasar almamış orada :D bu oyunu fazla kastığınızı düşünüyorum 2000 yilindan kalma oyun bu anim olarak illaki sıkıntılar çıkabilir zaten yinede adminin doğru karar vereceğini düşünüyorum iyi forumlar.

#8 - 28.04.2025 22:17
Ceza uygulanacak.