Dostum Dosh'la konuştum bende yere düşmeden önce silah çektiği görülüyor kısaca bug oluyor steelseries gg kullandığım için ALT+S ile son bir dakikanın kaydını alıyorum Dosh beni kicklediği için kaydım yok kullandığım programda oyun içerisindeyken kayıt alabiliyorsun, ayrıca Silentten şikayet açmışsın Micheal dışında herkesi vuruyor diyorsun Micheal ve Enrique dışında bir karakter hasar almıyor Enrique'ye isteğim dahilinde sıkıyorum sen sanırım istemeden Silent'le sıktığımı düşünüyorsun (iki karakter beraber agresif role girdikleri için).
AlıntıDostum Dosh'la konuştum bende yere düşmeden önce silah çektiği görülüyor kısaca bug oluyor steelseries gg kullandığım için ALT+S ile son bir dakikanın kaydını alıyorum Dosh beni kicklediği için kaydım yok kullandığım programda oyun içerisindeyken kayıt alabiliyorsun, ayrıca Silentten şikayet açmışsın Micheal dışında herkesi vuruyor diyorsun Micheal ve Enrique dışında bir karakter hasar almıyor Enrique'ye isteğim dahilinde sıkıyorum sen sanırım istemeden Silent'le sıktığımı düşünüyorsun (iki karakter beraber agresif role girdikleri için).Bana bir şeyden bahsetmene gerek yok, hileden anlayan admin zaten direkt olarak işlem uygulayacaktır. Savunmanı bitirdiğini düşünüyorum. Sonuçlanabilir.
Sahitligimi onaylıyorum, arkadasımız sayesinde silent aim'in ne olduğunu da öğrenmiş olduk. Teşekkürler Jamie_Tyzee! 🙏🏻