Konu: GBİ sığınma  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2025 17:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emirmann Ryu_Nakashima @buyak Saiko_Warukashiro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @soiledove_exe @Skysurge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali , GBİ sığınma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dostların ciddi bir şekilde sunucu politikalarını incelemesi gerekiyor. Savaş boyunca PD, Vice Mall gibi Güvenli bölgelere sığınıyor. Ardından R20'e aşağılayıcı hakarette bulunarak illegal kural ihlalinde bulunuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/2avrfo

Ek açıklamalar(varsa): İllegal Kural ihlalinde bulunan arkadaşın özellikle cezalandırılmasını istiyorum, R20'e bu denli söylemlerde bulunamaz. GBİ'a sığınma konusu altında açtığım ikinci şikayet oluyor bu, devamı da gelecek gibi görünüyor.

#1 - 18.04.2025 17:57
Selamlar.
Vice mall'a doğru hareket ederken arkama gelip aferin sana diye seslenmeye başladınız. Arkamda olduğunuzu bile bilmiyordum. Daha sonrasında arkadaşım Saiko gelip beni oradan aldı. Eğer GBI yapsaydık siz etraftan gidene kadar orada dururduk. Araç değiştirdim sadece ve yeniden bölgeden çıktım. GBI yaptığımı düşünmüyorum.
Yolda görünce peşime takılıyorsunuz. Bir tehdit algılasam zaten kendi hooduma dönerim. Açıkcası şikayet açmak için açılmış.
Savunmam bu kadar. İyi forumlar.

#2 - 18.04.2025 18:19
Kanka destekler nitelikte kanıt falan atsana, arkadaşların motorla almaya geliyor, mixing desen o da var. Screenshotları atarsan sevinirim

#3 - 18.04.2025 18:40
Merhabalar, elimde F8 tuşuyla gezmiyorum. Ben sizinle sizli bizli konuşuyorum. Kanka ayağı çekmezsen usulünce şikayet sonuçlansın. Gereksiz samimiyet kurmaya çalışmayalım lütfen.
Dediğim gibi elimde F8 tuşuyla gezmiyorum. Arkadaşımı aradığımı, sms attığımı ya da önce ki konuşmaların hep ssini mi almam gerekiyor?
Maalesef videoyla gezecek bir sistemim, attığım her adımı ss alacak kadar da pc hafızam yok.
İyi forumlar.

#4 - 18.04.2025 18:45
Savaş esnasında F8'le gerekirse video ile dolanmalısın. Ayrıyeten kimin nesisin bilmiyorum. Samimiyet, kanka ayağı falan demişin kestiremedim tavrını, kanıtlarını paylaş admine yardımcı ol, sonuçlansın.

#5 - 18.04.2025 19:53
.

Selamlar.
Açıkcası sizin arkanızdan ben geliyorum zaten. Daha sonrasında beraber dışarı çıkıyoruz gördüğünüz gibi. Orada bir isim vermedim. Arabada 3 kişisiniz bir isim vermeden orada o lafı ediyorum. Her küfrü üzerine mi alınıyorsun? R20 ağırlığının ne olduğunu biliyorum. Orada o lafı R20'e demedim.
Savunmam bu kadar. İyi forumlar.

#6 - 18.04.2025 21:51
Videonun başında chatbox temizlendiğinden dolayı öncesinde ne gerçekleştiğini bilmiyoruz, bu durumda sunduğunuz kanıt yetersiz kanıt niteliği taşımaktadır.