Konu: Hector_Leone - Vincent_Leone [Dini değerlere hakaret.]  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 13.04.2025 05:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pronke Hector_Leone @Dayco Vincent_Leone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ayaz40 Luca_Bennett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Dini değerlere hakaret.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kumarda kaybettiler ve ortaya SS'lerde görülenler gerçekleşti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yerde olduğu SS'te Marcus_Palazzi karakterine saldırıp dışarıya kaçmasıyla oluşmuştur. Birisi Birliğinin R20'si diğeri ise R19'u bu davranışlarla beraber Birlik yönettikleri gerçeğine inanamıyorum. Kurallarda geçen; "R20 kendi birliğinin adminidir." maddesine uyabilecek profilde oyuncular değiller, gereğinin yapılmasını istiyorum. İnançlara hakaret kabul edilecek bir şey değildir. Bu tarz insanlar bu sunucuda barınmamalılar. İnceleyen admin gereğini yapacaktır, iyi roller. Vice'la kalın! :sampanya:

#1 - 13.04.2025 05:25
Öncelikle iyi sabahlar, şahitiğimi onaylıyorum.
Ek olarak eklemek istediğim bir husus daha var kişiler işlem görmeden önce logların kontrol edilip üzerlerindeki mal varlıklarının aktarılıp aktarılmadığının kontrol edilmesini istiyorum. İyi roller. Vice'la kalın..
« Son Düzenleme: 13.04.2025 05:32 Ayaz40 »

#2 - 13.04.2025 17:22
Log'larıma bakılabilir inan sorun yok benim için aslan kardeşim , bizdeki para sana battı galiba :DD

#3 - 13.04.2025 19:01
İkili polemiğe girmek istemem seninle ama dün gece olanlar biraz canını acıttı galiba  :garip:

#4 - 13.04.2025 21:46
Türkçe Terimden ceza uygulanacak.