Konu: Suge Tubbs - Şikayet  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2025 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Suge Tubbs - @tafo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kenny Ramsdale - @NemesisVac
Dante Arias - @marlo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2025 - 19.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyun içinde hiç bir şekilde bug içerisinde, bir sorun içerisinde olmamasına rağmen kişi /bugkurtar komutunu kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İsteyerek ve bilerek kullandı, cezasını almasını istiyorum.

#1 - 12.04.2025 00:24
evet şikayet açabileceğini belirttim, kendisi de kaçacağımı düşünerek böyle bir şikayet oluşturdu, oluşturabilir de, savunmaya gelecek olacak kendisine de bahsettim,zaten silahıma o sırada el koyuluyor, üstüne de bilgisayarın yanında bulunan kahveyi döktüm, rolün gidişatını baltalamamak için /bugkurtar kullanıp bir an önce araca geçip, role devam etmek istedim, kendisi açtığım pd şikayetinden art niyet kullanarak bu şikayeti oluşturdu bence, rolden bu yana da saatler geçti, oluşturmamıştı. Sicilime de ekstradan bakılabilir, ben hileci veya bugger bir oyuncu değilim, tek seferliğe mahsus bir şeydi, hatamın da farkındayım ama açıklamasını da ona yapmıştım, savunma bu kadar.
« Son Düzenleme: 12.04.2025 00:30 tafo »

#2 - 12.04.2025 01:25
Şahitliğimi onaylıyorum, savunma ne kadar doğru orası tartışılır ama kesinlikle art niyetli bir şikayet değil. Bunu rolde yaptığın pmden yazmıştım ve şikayet açacağını belirtmişti.

#3 - 12.04.2025 01:35
Şahitliğimi onaylıyorum, savunma ne kadar doğru orası tartışılır ama kesinlikle art niyetli bir şikayet değil. Bunu rolde yaptığın pmden yazmıştım ve şikayet açacağını belirtmişti.
benim hatam olabilir kusura bakmayın, ben iyi niyetle ona cevabımı vermiştim oysa ki, şikayet açmamdan sonra bunun denk gelmesini de ben art niyet olarak yorumlarım, yine de kusura bakmasın, ben bu şekilde ucuz ihlaller yapacak birisi değilim, rolde sen de vardın, herhangi bir şekilde baltalamadım, bunun için de hemfikir olabiliriz.

#4 - 12.04.2025 02:05
benim hatam olabilir kusura bakmayın, ben iyi niyetle ona cevabımı vermiştim oysa ki, şikayet açmamdan sonra bunun denk gelmesini de ben art niyet olarak yorumlarım, yine de kusura bakmasın, ben bu şekilde ucuz ihlaller yapacak birisi değilim, rolde sen de vardın, herhangi bir şekilde baltalamadım, bunun için de hemfikir olabiliriz.
Evet, orası öyle. Herhangi bir baltalama olmadı.

#5 - 12.04.2025 12:21
Durum ne olursa olsun bir rol baltalanmamış dahi olsa bile yaptığınız Roleplay kurallarına aykırı bir durum olduğundan cezalandırılacaksınız.