Tek bir şey sormak istiyorum arkadaşlar; yönetim bu tarz rolleri görmüyor mu? Adamların sadece sayfa dolsun diye bu tarz ekran görüntüleri aldığı ortada. Sizin tanıtımınıza girdiğimde ((İtalyan-Amerikan diasporası)) görüyorum, fakat rollerin gidişatına baktığımda gördüğüm şey iki gencin motorla ön kaldırarak gezmesi. Ciddiyim, bu tarz eylemler yüzünden bu platform belli bir noktadan sonra gelişemiyor.
Bunu bir hakaret ya da kişisel eleştiri olarak algılamayın, ancak ben de tanıtımım ilerlesin diye ekran görüntüleri paylaşıyorum fakat buna emek veriyorum. Siz bu şekilde davrandığınızda hem oyun zevkimizi kaçırıyorsunuz hem de platforma olan bakış açımızı değiştiriyorsunuz. Sizin gibi birçok ekip de ekran görüntüsü düzenliyor, ancak bunu emek vererek yapıyor, arkadaşım.
Aslında birisine karşı atıfta bulunmak için bu ssi yapmıştım, saçma veya sayfa kasmak için yapılmış bir ss olarak değerlendirmeniz çok normal sadece herkesin anlayamacağı şekilde hazırlanmış bir ssti fakat standartlara uygun olmadığından dolayı kaldırdım, ayrıca emote atarak yapılmış roller sadece ss çıksın amacıyla hazırlanmış ssler'de bana kalırsa sayfa kasmak için yapılıyor. Gerekli uyarı için teşekkürler