Konu: Bu nasıl rol kankam?  (Okunma sayısı 298 defa)

#0 - 10.04.2025 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @baratheon Ralf_ Hangmann @nerox Connor_Chamev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jefferson Criminal Brims üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2025  2:00-2:10 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, şikayet açılan arkadaşlar ilk başta reklam vermemizin ardından hoodumuza gelip trollüyorlar ekstra olarak alttan almamıza rağmen içeride pd, çete üyeleri varken çok rahat bir şekilde yok seni şöyle döverim ederim felan gibisinden takılıyorlar. Kısacası saçma sapan bir rol yapıyorlar arkadaşlar ile pmden iletişim kurmaya çalıştım dinlemediler. Bunlar gibileri sunucuda barınmamalı sunucu itibarına zarar veriyorlar. Fear rp  yapmıyorlar çok saçma durumlar. Ekstra olarak bu arkadaşlar 5-6 kişinin arasında 2 kişi fear rp yapmayıp hoodu dikkate almayıp nasıl bu kadar rahat bir tavır takınıyorlar bilmiyorum. Arkadaşların yaptığı rol çok saçmaydı bu rolü ciddiye bile almıyoruz. Şahıslar kesinlikle cezalandırılmalı. Brawl esnasında ss alamadım ardından yukarıda yazılan chat ile beraber saati tarihine kadar denk şekilde ss aldım. Arkadaşların cezalandırılmasını talep ediyorum. Ve aynı şekilde emotesiz saldırdılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/c606nh5

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların sunucudan ya uzaklaştırılmasını ya da yüksek bir jail süresi almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 10.04.2025 02:26 Baghdaderisemezsiniz »

#1 - 10.04.2025 02:29
Ayrıca bu arkadaşlar birlik tanıtımlarına hiçmi bakmıyorlar? yeni açılan birliklere felan göz gezdirmiyorlar anlamış değilim. İllegal yasağın olduğunu bile bile illegal role girip karşı tarafı tamamen tahrik etmeye kalkışıyorlar. Şikayete eklemeyi unutmuşum, arkadaş /do kanalı üzerinden durum hissiyat bildiren sözcüğü İC kanala taşıyıp yok mutlumu oldun felan gibisinden cümleler kullanıyor. Kanıtta`da gözüktüğü gibi.

#2 - 10.04.2025 02:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.04.2025 02:31
Şahitliğimi onaylıyorum katanayla saldırdı biriside.

#4 - 10.04.2025 02:35
Şikayete şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 10.04.2025 02:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 10.04.2025 02:55
İyi forumlar, iyi geceler.  :sampanya:

Savunmayı kısa ve öz kesip kanıtlar niteliğinde iletmek istiyoruz. İkimizin adına ortak bir savunma olup karşı tarafın ihlal ettiği ihlalleride bu savunmada bulunduracağım. İlk öncelikle mekanda, Connor karakterinin, çete üyeleri ile geçmişden kalan bir kavgası bulunmakta. Bu kavgaların geçmişde bulunması geleceği de etkiliyor sonuçta. Mekanda bizim yanımıza gelmeniz göz kırpmanızın kanıt niteliğini almadım. Çünkü olayın buralara kadar gelip yöneticileri rahatsız edeceğini düşünmedim. Bu durumdan sonra mekandan rolsel sıkılıp dışarı çıkıyoruz ardından, senin rolsel kız arkadaşının yanından geçerken role girişiyoruz. Bu süreç anından sonra bana hiç bir şekilde, "İL-LEGAL ROL YASAĞIMIZ VAR, BİZİM İLE BU TARZ ROLLERE GİRİŞEMEZSİNİZ" gibi, bir pm gelmiyor. Sadece toxic mesajlar içeren pmler gönderdin, oranın ardından sonra bizim yanımıza gelip agresifi sergiledin bu durumda kural ihlali sergileyen sendin, hem "İllegal Kural İhlali" hem ise "FEAR RP" agresif rolünü sürdürdün, burada hatalı olan sensin. Biz senin illegal kural yasağının olup olmadığını bilemeyiz bunun senin bize bildirmen lazımdı, bu durumdan sonra illegal yasağın olmasına rağmen fear rp'i ihlal ederek bize ilk brawl'ı başlatan sen oldun. Altını çiziyorum ilk yumruğu atan sendin iki kişiye karşı, ayrıca emote atma zorunluluğumuz yok bunu kurallarda bulabilirsin, karşı taraf kavgayı başlatıyorsa senin emote atma zorunluluğun yok. Karşında ki kişiler kid rp döndürmüyor, gayet iri karakterleri var. Az da olsa fear rolü sergilemen lazım. Bunları kanıt niteliği adına aşşağıya bırakacağım. Yumrukları vs, ardından senin ile brawl rolüne arkadaşım arkaya geçip bizi teke tek bırakıyor. Seni rahatça yaralıya düşürüyorum. RK'ınıda atacağım ss olarak, ardından hiç bir olay yok iken, muhtemelen pm ile arkadaşlarını mekandan bir anda hepsini çağırıyorsun. Bir anda üç-dört kişi çıkıyor. Orada, rolsel kişilere öpücük atmayacağımız için brawl rolüne devam ediyoruz. Ben brawl rolünde RK'ya düşüyorum, ardından arkadaşım sizin hepinizi yaralı konumuna düşürüyor.  /Do kanalına gelirsek, yüzündeki mutluluk görünebilir halde olması lazım. Bunu /Do'dan belirttiğine göre, rolleri sürdürüyorsan geleceğine katlanmalısın. Karakterini buna göre uyduruyorsun sonuçta. /do'dan şans, zar tür vb. şeyler atılmıyor sonuçta. Bir şeyinde altını çiziyorum, muhtemelen arkadaşlarının çağırılmadığını belli etmemek için chatlog'un üstünü aldın. Altını atmanı senden rica ediyorum.

Kanıtlar;

« Son Düzenleme: 10.04.2025 03:04 baratheon »

#7 - 10.04.2025 10:11
Dostum iyisin hoşsun internetim kesildiği için alabildigim kadar SS aldım. Troll için geldiğiniz zaten attığınız yaptığınız roller ile belli zaten. Özet olarak illegal yasağın olduğunu en az 3 kere uyardım bar içi size gayet iyi niyetli davrandım fakat dışarıda 2 li bir rol yapıyoruz saçma bir şekilde /do dan atılan bir mesaja İC ye karışıyorsun. Amacın ne anlamadım ama toksik bir mesaj yok ortada. Bu nasıl rol diye soruyorum sadece karakterinizin geçmişinde kavgalı olabilir bunu gbi bar gibi alanlarda veya hoodda yansıtmasınız saçma bir savunma. 10 kişinin olduğu ortamda nasıl bu rolleri yapabiliyorsun gayet rahat takıyorsunuz fear rp ihlaliniz ortada yaptığınız ihalali kabul edip özür dileyeceginize hala uzatıyorsunuz, konuyu çarptırıyorsunuz. Evet karakterim ilk önce saldırdı fakat gelipte bı zenci Mahallesi'nde guzel dille git demesine rağmen annesine küfür ederseniz tahrik ederseniz gayet normal. Şikayet kirlenmemesi için daha fazla ileti gelmeyecektir. İyi günler dilerim. Ayrıca karşımdakir kid rp yapmıyor ama aptalca davranıyorlar. Ayrıca kız arkadaşım değil illegal yasağın olup olmadığını bilmek için size bildirmeme gerek yok ayrıca fearp rp uyguladım chatdde gözüküyor zaten yanağını siler tarzı bir bölüm var ne bu sence? Orada bahsettiğim konu emote bölümünde diğer brawldda kişilere yaptığınız ihlaller fear rp yapması gereken taraf sizsiniz burası bir hood tanıtımı aktif birlik bu tarz hareketler yapamazsınız pk üzerinde de uyarmisim zaten konuyu değiştirip adminleri şaşırtmaya çalışıyorsunuz. İkinizin adına nasıl savunma yapıyorsun. Merak ediyorum rol baltalamak dışında yaptığınız hicbirsey yok birlik chati f chat üzerinden birligimdekileri özellikle uyardım size mekan içinde bişey yapmamaları için fakat son yaptığınız şey canımı sıktı. Saçma sapan roller sergilediniz mekandan çıkarken yok kafasına mermi basicam edicem? Bune cidden PM üzerinden ardindan yazdım bu nasıl rol kankam diye hicbirsey yok toksiklige chati yukarı kaydırarak almışsın o yüzden adminler farketmeyebilir söylemek istedim. Rolü delleyebiliriz karşılıklı ihalller var birligimdeki üyeleri uyaracagim. Yoksa olay saçma sapan yerlere gidecek yanıt bekliyorum. @baratheon kararınızı iletin.
« Son Düzenleme: 10.04.2025 10:21 Baghdaderisemezsiniz »

#8 - 10.04.2025 18:25
Dostum iyisin hoşsun internetim kesildiği için alabildigim kadar SS aldım. Troll için geldiğiniz zaten attığınız yaptığınız roller ile belli zaten. Özet olarak illegal yasağın olduğunu en az 3 kere uyardım bar içi size gayet iyi niyetli davrandım fakat dışarıda 2 li bir rol yapıyoruz saçma bir şekilde /do dan atılan bir mesaja İC ye karışıyorsun. Amacın ne anlamadım ama toksik bir mesaj yok ortada. Bu nasıl rol diye soruyorum sadece karakterinizin geçmişinde kavgalı olabilir bunu gbi bar gibi alanlarda veya hoodda yansıtmasınız saçma bir savunma. 10 kişinin olduğu ortamda nasıl bu rolleri yapabiliyorsun gayet rahat takıyorsunuz fear rp ihlaliniz ortada yaptığınız ihalali kabul edip özür dileyeceginize hala uzatıyorsunuz, konuyu çarptırıyorsunuz. Evet karakterim ilk önce saldırdı fakat gelipte bı zenci Mahallesi'nde guzel dille git demesine rağmen annesine küfür ederseniz tahrik ederseniz gayet normal. Şikayet kirlenmemesi için daha fazla ileti gelmeyecektir. İyi günler dilerim. Ayrıca karşımdakir kid rp yapmıyor ama aptalca davranıyorlar. Ayrıca kız arkadaşım değil illegal yasağın olup olmadığını bilmek için size bildirmeme gerek yok ayrıca fearp rp uyguladım chatdde gözüküyor zaten yanağını siler tarzı bir bölüm var ne bu sence? Orada bahsettiğim konu emote bölümünde diğer brawldda kişilere yaptığınız ihlaller fear rp yapması gereken taraf sizsiniz burası bir hood tanıtımı aktif birlik bu tarz hareketler yapamazsınız pk üzerinde de uyarmisim zaten konuyu değiştirip adminleri şaşırtmaya çalışıyorsunuz. İkinizin adına nasıl savunma yapıyorsun. Merak ediyorum rol baltalamak dışında yaptığınız hicbirsey yok birlik chati f chat üzerinden birligimdekileri özellikle uyardım size mekan içinde bişey yapmamaları için fakat son yaptığınız şey canımı sıktı. Saçma sapan roller sergilediniz mekandan çıkarken yok kafasına mermi basicam edicem? Bune cidden PM üzerinden ardindan yazdım bu nasıl rol kankam diye hicbirsey yok toksiklige chati yukarı kaydırarak almışsın o yüzden adminler farketmeyebilir söylemek istedim. Rolü delleyebiliriz karşılıklı ihalller var birligimdeki üyeleri uyaracagim. Yoksa olay saçma sapan yerlere gidecek yanıt bekliyorum. @baratheon kararınızı iletin.

İllegal yasağın olduğunu uyaran bir kanıdın varsa buraya iletmeni istiyorum, o kısmı geçtikten sonra diğer kısma geldiğimizde bar gibi alanlarda bu rolü yansıtmaktan kastım brawl'a vurmadık. GB olduğunu bizde biliyoruz, bu nedenle sebebi dışarıya vurduk. Onu geçersem, dışarıda tek sen vardın on kişi yoktun yeni açılan bir birliğe bizim fear zorunluluğumuz yok. İllegal yasağı olup "FEAR RP" senin yapman lazım, Senin birliğin olup olduğunu altını çizerek söylüyorum bilmemem gayet normal yeni açılan birliksiniz. O an ki ortama göre senin bana FEAR uygulaman lazımdı, tek kişi olan sendin. Rolsel dayağı yedikten sonra arkadaşlarına mixini güzel bir şekilde yapıp mekandan on kişiyi çıkarttın. Bir mekanda herkes neden bir anda dışarıya çıksın değil mi? Bazen sorgulamak lazım. Rolü kesinlikle baltalamadık, şikayet sonuçlanabilir. Geri çekiyorsanız çekebilirsiniz. Rol dellenmeyecek, sürekli roleplay ihlali yapmamanızı öneririm. Bu arada, biraz yazı tipini düzeltmeni öneririm dostça ufak bir tavsiye.

İyi forumlar.  :sampanya:

#9 - 10.04.2025 19:05
Benlik bir problem yok, hoodda olduğun süre boyunca ihlal yapmaya devam ettiniz. Güzel yolu söyledim anlamıyorsunuz rol dellenmeyebilir. İC olarak konuşulur çözülür. Yazımımda bir sıkıntıda görmüyorum. Gayet normal bir şekilde bu nasıl rol kankam gibisinden yazıyorum. İllegal yasağın olmasıyla beraber fear rp yapmam gerektiğini söylüyorsun fakat hoodda taşkınlık çıkartıp tahrik ediyorsun sence biraz saçma değil mi? sürekli roleplay`a uyum sağlarız problem yok. Ayrıca orada söylediğim gibi internetim kesildi Warp kaynaklı. Mixlik bir durum yok müşteriler dışarıya çıkınca birliktekilerde dışarıya çıktı. Mix yaptığıma dair bir kanıt sunabilirsin olmadığı için problemde yok. Ve ayrıca şikayette ihlal yapan tarafın ilk siz olduğu gözlemleniyor. Sizi ben İC olarak güzelce uyardım inadına yaptınız bu durumu.  Şikayette 2. savunmada illegal yasağınız var yeni birliksiniz bilmemeniz normal v.s gibi bir yazı yazmışsın. Dostum madem ben bilmiyorum ki biliyorum. Sen bunu bilmene rağmen bu rolü neden yapıyorsun? veya neden tahrik edici kelimeler İC sözcükler kullanıyorsun? do daki bir mesajı ic ye taşıyorsun veya araçla konuşurken yok asıcam kesicem edicem gibi şeyler kullanıyorsun? kendi kendini ele veriyorsun kısaca. İyi günler  :sampanya:
« Son Düzenleme: 10.04.2025 19:12 Baghdaderisemezsiniz »