İyi forumlar, iyi geceler.

Savunmayı kısa ve öz kesip kanıtlar niteliğinde iletmek istiyoruz. İkimizin adına ortak bir savunma olup karşı tarafın ihlal ettiği ihlalleride bu savunmada bulunduracağım. İlk öncelikle mekanda, Connor karakterinin, çete üyeleri ile geçmişden kalan bir kavgası bulunmakta. Bu kavgaların geçmişde bulunması geleceği de etkiliyor sonuçta. Mekanda bizim yanımıza gelmeniz göz kırpmanızın kanıt niteliğini almadım. Çünkü olayın buralara kadar gelip yöneticileri rahatsız edeceğini düşünmedim. Bu durumdan sonra mekandan rolsel sıkılıp dışarı çıkıyoruz ardından, senin rolsel kız arkadaşının yanından geçerken role girişiyoruz. Bu süreç anından sonra bana hiç bir şekilde, "İL-LEGAL ROL YASAĞIMIZ VAR, BİZİM İLE BU TARZ ROLLERE GİRİŞEMEZSİNİZ" gibi, bir pm gelmiyor. Sadece toxic mesajlar içeren pmler gönderdin, oranın ardından sonra bizim yanımıza gelip agresifi sergiledin bu durumda kural ihlali sergileyen sendin, hem "İllegal Kural İhlali" hem ise "FEAR RP" agresif rolünü sürdürdün, burada hatalı olan sensin. Biz senin illegal kural yasağının olup olmadığını bilemeyiz bunun senin bize bildirmen lazımdı, bu durumdan sonra illegal yasağın olmasına rağmen fear rp'i ihlal ederek bize ilk brawl'ı başlatan sen oldun. Altını çiziyorum ilk yumruğu atan sendin iki kişiye karşı, ayrıca emote atma zorunluluğumuz yok bunu kurallarda bulabilirsin, karşı taraf kavgayı başlatıyorsa senin emote atma zorunluluğun yok. Karşında ki kişiler kid rp döndürmüyor, gayet iri karakterleri var. Az da olsa fear rolü sergilemen lazım. Bunları kanıt niteliği adına aşşağıya bırakacağım. Yumrukları vs, ardından senin ile brawl rolüne arkadaşım arkaya geçip bizi teke tek bırakıyor. Seni rahatça yaralıya düşürüyorum. RK'ınıda atacağım ss olarak, ardından hiç bir olay yok iken, muhtemelen pm ile arkadaşlarını mekandan bir anda hepsini çağırıyorsun. Bir anda üç-dört kişi çıkıyor. Orada, rolsel kişilere öpücük atmayacağımız için brawl rolüne devam ediyoruz. Ben brawl rolünde RK'ya düşüyorum, ardından arkadaşım sizin hepinizi yaralı konumuna düşürüyor. /Do kanalına gelirsek, yüzündeki mutluluk görünebilir halde olması lazım. Bunu /Do'dan belirttiğine göre, rolleri sürdürüyorsan geleceğine katlanmalısın. Karakterini buna göre uyduruyorsun sonuçta. /do'dan şans, zar tür vb. şeyler atılmıyor sonuçta. Bir şeyinde altını çiziyorum, muhtemelen arkadaşlarının çağırılmadığını belli etmemek için chatlog'un üstünü aldın. Altını atmanı senden rica ediyorum.
Kanıtlar;