Konu: 09.04.2025 Timothy Feurguton  (Okunma sayısı 206 defa)

#0 - 09.04.2025 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timothy_Feurguton Maskeli_58910 @Yılmazcan34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nate_McShane @Uzman Samuel_Beckett @beckardi Wayne_Sanderson @nwrasth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2025 00.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol esnasında oyundan çıkmak.

- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay, şirketimizin önünde gerçekleşti. Maskeli bir şahıs karakterim Truth Bishop’a ateş açmaya başladı. Can güvenliğimi sağlamak amacıyla hızla olay yerinden uzaklaştım. Bu sırada saldırganın motosikletini motoru çalışır halde terk ettiğini fark ettim. Beni kovaladığı için bu fırsatı değerlendirerek motosikletine binip oradan uzaklaştım.

Şirkette bulunan diğer arkadaşlar bu esnada polise haber verdi. Saldırgan halen çevreye ateş etmeye devam ediyordu. Polislerin olay yerine gelmesiyle birlikte ViceMall yönüne doğru kaçtı ve bir interior’a girerek oyundan çıktı. Maskeli olduğu için kimliğinin tespit edilemeyeceğini düşünmüş olabilir ancak saldırı sırasında motosikletine bindiğim için ismini görme şansım oldu. Ardından "/id timothy" komutuyla kontrol ettiğimde oyundan çıkmış olduğunu teyit ettim.

Oyuna uzun süre geri dönmedi ve olayların yatışmasını bekledi. Bu süre zarfında düzenli olarak oyuna giriş yapıp yapmadığını kontrol ettim. Oyuna girdiğini fark ettiğimde ViceMall çevresinde arama yaptım ve gerçekten de oradaydı. Kıyafetini değiştirmişti. Durumu kendisine PM yoluyla sorduğumda ise bilmiyormuş gibi davranarak konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Polisten kaçarken "/q" komutunu kullanarak oyundan çıkmanın, hem OOC hapis cezası hem de kullanılan silahın silinmesi cezası gerektirdiğini biliyorum. Bu davranışın sunucu kurallarına aykırı olduğu aşikar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 09.04.2025 00:40
Maskeli Timothy başta bize ateş etti. Sonra polisler gelince mall'a kaçtı ve dükkanlardan birine girip /q attı. Polislerle her yeri aradık bulamadık. En son bizim şirketin önüne geldiği motoruna binip de öğrendik kiralayanın timothy olduğunu. IC olarak elbette paylaşmadık; ama ooc olarak gelip şikayetimizi açıyoruz. Dükkanlardan birine girip /q atıyor. En son kısımda da tehdit ediyor şikayet açarsam diye.

&ab_channel=tekalif

#2 - 09.04.2025 00:47
Öncelikle iyi forumlar, merhabalar Çünkü ben interiordaydım, /id maske yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla ve kanıtlar yetersiz. PM'de belirttiğim gibi ViceMall giyim mağazasının en ücra köşesinde bekledim. Ve üstüne üstlük zaman geçtikten sonra kıyafetçiden çıktığımda nasıl oluyorsa "arkadaşlar uzaktan görüp yanıma geldi" yokluktan var oldular denilebilir,  Üstüne üstlük araç kiralıyorum, Natce McShane aracıma biniyor rolsüz ve beni rahatsız ediyor.      

#3 - 09.04.2025 00:49
Abi Nate McShane'in arabana binmesinden banane savunma olarak bunu mu atıyorsun? Fotoğrafların üstüne tıklarsan görürsün sağını solunu.

#4 - 09.04.2025 00:49
Öncelikle iyi forumlar, merhabalar Çünkü ben interiordaydım, /id maske yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla ve kanıtlar yetersiz. PM'de belirttiğim gibi ViceMall giyim mağazasının en ücra köşesinde bekledim. Ve üstüne üstlük zaman geçtikten sonra kıyafetçiden çıktığımda nasıl oluyorsa "arkadaşlar uzaktan görüp yanıma geldi" yokluktan var oldular denilebilir,  Üstüne üstlük araç kiralıyorum, Natce McShane aracıma biniyor rolsüz ve beni rahatsız ediyor.      

Bu arada burada deneme başarılı olduktan sonra ben arabadan indim. Orayı koymamış. Niye koymadın löööö  ??? ??? ??? ???

#5 - 09.04.2025 00:50
Maskeli Timothy başta bize ateş etti. Sonra polisler gelince mall'a kaçtı ve dükkanlardan birine girip /q attı. Polislerle her yeri aradık bulamadık. En son bizim şirketin önüne geldiği motoruna binip de öğrendik kiralayanın timothy olduğunu. IC olarak elbette paylaşmadık; ama ooc olarak gelip şikayetimizi açıyoruz. Dükkanlardan birine girip /q atıyor. En son kısımda da tehdit ediyor şikayet açarsam diye.

&ab_channel=tekalif
Tehtid değil, "Şikayet açıyorsanız ben de non rp den açacağım" anlamında söyledim.

#6 - 09.04.2025 00:51
Öncelikle iyi forumlar, merhabalar Çünkü ben interiordaydım, /id maske yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla ve kanıtlar yetersiz. PM'de belirttiğim gibi ViceMall giyim mağazasının en ücra köşesinde bekledim. Ve üstüne üstlük zaman geçtikten sonra kıyafetçiden çıktığımda nasıl oluyorsa "arkadaşlar uzaktan görüp yanıma geldi" yokluktan var oldular denilebilir,  Üstüne üstlük araç kiralıyorum, Natce McShane aracıma biniyor rolsüz ve beni rahatsız ediyor. :)) sonuçlanabilir.

#7 - 09.04.2025 00:53
Öncelikle iyi forumlar, merhabalar Çünkü ben interiordaydım, /id maske yapmamışsınız gördüğüm kadarıyla ve kanıtlar yetersiz. PM'de belirttiğim gibi ViceMall giyim mağazasının en ücra köşesinde bekledim. Ve üstüne üstlük zaman geçtikten sonra kıyafetçiden çıktığımda nasıl oluyorsa "arkadaşlar uzaktan görüp yanıma geldi" yokluktan var oldular denilebilir,  Üstüne üstlük araç kiralıyorum, Natce McShane aracıma biniyor rolsüz ve beni rahatsız ediyor. :)) sonuçlanabilir.

Acaba neden motordan indiğim anı koymadınız? Diye bir şey söyleseydim ne cevap verecektin utanmaz adam.

#8 - 09.04.2025 00:53
Yılmaz can güzel kardeşim  Maskeli_58910 Timothy_Feurguton karakteri değil mi ne /id maskesi dalga mı geçiyorsun? Şakaysa komik değil ha.  :colt: :vice:

#9 - 09.04.2025 00:54
Yılmaz can güzel kardeşim  Maskeli_58910 Timothy_Feurguton karakteri değil mi ne /id maskesi dalga mı geçiyorsun? Şakaysa komik değil ha.  :colt: :vice:
Canım kardeşim benim, maskeliysem /id timothy yazınca çıkmıyor. /id maske yazman gerek. Bunu bilmiyorsun gelip bana laf ediyorsun, :/.